Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Plattfiskfiléer, t ex rödspätta, ta stjälkarna från dill o persilja o rulla in dom i filéerna, knyt ihop. Koka. Servera med kokt färskpotatis eller potatispuré samt finhackad persilja o potatis samt smör.
Lägg ca 500g torskfilé eller den vita fisk du gillar i botten på en form, salta och svartpeppra. Hacka stjälkselleri (med blad om det finns) fördela över fisken. Blanda ca 1dl ajvar med 2,5dl matlagningsgrädde (funkar även med mjölkfri variant typ oatly) häll över fisken och in i ugnen på 200° ca 40min och servera med ris eller pasta. (Testade med potatismos idag men tycker det passar bättre med ris och pasta)
Så gott!!
Hel färsk sill som fileas, vändes i grovmalet rågmjöl och sedan steks försiktigt med skinnsidan uppåt på ganska svag värme i en klick smör. En variant är att steka två filéer ihop med skinnsidan ut och hackad persilja mellan, vilket bli väldigt gott men då steker man bort mycket av fiskens fett som sitter precis under skinnet och det är lite synd. Kokt potatis och gräddfil till.
Hundavel & Ras Pudeln är en allsidig ras men jag håller med dig, den passar långt ifrån alla (bara pälsvården avskräcker ju många även om man håller...
Hästmänniskan Jag har varit med om att det varit en provridning inbokad samma dag.
Jag hade förtur och den andra som var intresserad bodde i närheten...