Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker den japanska är sötare och den kinesiska saltare.Går det att byta ut japansk soya mot kinesisk soya i ett recept?
Mrs Chengs mushroom soy skall det vara.Jag tycker den japanska är sötare och den kinesiska saltare.
Det beror på recept tycker jag. De smakar rätt olika och jag tycker inte att kinesisk soja är så god i dressingar t ex. Men till varma recept kan man byta. Jag hade tagit mindre av den kinesiska och smakat mig fram.Går det att byta ut japansk soya mot kinesisk soya i ett recept?
Mrs Chengs mushroom soy skall det vara.
Jag använder japansk när jag ska vara lite snajdig och kinesisk när jag inte ids vara det, ungefär.Och jag använder aldrig kinesisk soya längre, bara japansk.
Jag använder japansk när jag ska vara lite snajdig och kinesisk när jag inte ids vara det, ungefär.