Bukefalos 28 år!

stamböcker?

L

Lizap

Var får man tag på dessa? Har sett att man kan beställa de nyaste från Asvh, men äldre? Var får man tag på dem? Har hört av en del att man kan låna på bibliotek, men har pratat med "mitt" bibliotek och de verkar inte klara av att beställa hem nåt!
 
*Sätt ut en annons på Bukes Annonssida att du vill köpa.
*Kolla antikvariat (på nätet finns http://www.antikvariat.net där du kan söka, men det är sällan som stamböcker säljs där - tror jag).
*Finns personer som lagt ut annonser här att de säljer stamböcker.
*Finns ett ställe som heter Sportboken som kan sälja. Vet att de har travstamböcker till salu.
 
För att hitta på bibliotek:
http://www.bibliotek.se/index.html
Jag sökte t ex på stambok russ och fick upp några titlar. Genom att klicka mig vidare på en titel och "var finns titeln" kan man se på vilka bibliotek boken finns (9:an finns tex i Borlänge!) Nu är stamböcker ofta referenslitteratur, dvs de lånas inte ut. I gamla Librisdatabasen kunde man se detta direkt, men jag tror inte det går nu. Tacksam för tips om någon vet mer!

Du fick en länk till antikvariat.net. Där går även att lägga in sökningar efter en viss titel. Kommer boken in får du info via mail. Ett annat ställe med många titlar är http://www.bokborsen.se/, men där går inte att få bevakning (däremot att sälja även som privatperson)

Om du prenumererar på Hästbokhnadelns nyhetsbrev kan du annonsera där. De har även antikvarisk litteratur.

Bokauktion i Skåne! Brukar vara runt jul och annonseras i Ridsport. Jag har beställt katalog och sedan lagt telefonbud ett par gånger. Det brukar vara en hel del stamböcker med.
 
Jag har ett gäng *Riksstambok För Svenska Varmblodiga Hästen* (1971-1979) att sälja, men vill helst inte 'splittra' dom.. har också några suppl.band (1980-1986). Finns intresse? PM:a!
 

Liknande trådar

Anläggning (Jag testar att ställa frågan i den här tråden istället för att göra en ny i ämnet - gissar att många här har koll.) Hur många här...
Svar
17
· Visningar
605
Utrustning Läste precis att det gjorts ett hjälm test i Finland. Flera hjälmar klarade inte testet detta har ju hänt förut även på Svenska tester...
Svar
0
· Visningar
230
Senast: jemeni
·
L
  • Låst
Samhälle Först så vill jag vara VÄLDIGT tydlig att SJÄLV KLART så gäller inte dethär för alla! Utan det finns säkert jätte många som jobbar på o...
6 7 8
Svar
147
· Visningar
7 842
Senast: Gunnar
·
Kropp & Själ Har just sett på Lerin på Lofoten på SVT och de är så modiga de som är med. Idag pratade några om att de gått i behandling, och hur det...
2 3 4
Svar
73
· Visningar
3 962
Senast: manda
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Avliva aggressiv hund
  • Livförsäkring
  • Gräs i näshålan?

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Hotellrum eller stuga
Tillbaka
Upp