Bukefalos 25 år!

täcke i transport

B

**BORTTAGEN**

Det beror på om det är varmt ute,är det varmt så har jag inget.Men om det är halvt så har jag ett fleestäcke på och luckan öppen.;)
 
Beror helt o hållet på vad det är för väder.
Varm sommardag = utan täcke.
Sommar, men kyligt = fleece el ylletäcke
Vinter = vintertäcke
Varit o tränat/tävlat o hästen är svettig = fleecetäcke med hals o annat täcke över beroende på vad det är för väder...
 
J

Johanna_m

som det ät ute just nu har dom fleccetäcke men det bror helt på väder vad dom har för täcke.
 
Z

Zsaza

som de e nu så har jag fleece täcke på pållen. Men blir det kallare så blir det termo täcke, eftersom hon inte åker transport me luckan stängd :smirk:
 
Jag har "våffeltäcken" för det mesta, på hösten om dom är svettiga har jag fleecetäcke med helhas. På vintern om hästen är svettig å d är svinkallt har dom vintertäcke alt. regntäcke ovanpå fleecetäcket...
 
brukade ha Coolertäcket från Bucas.. på vår/höst/kall sommar
o vanliga stalltäcket på vintern (ibland även vintertäcke över beroende på temp..)
 
S

sova

Fleece eller ylle om det är mitt i vintern. Min pålla genererar så mkt värme när hon åker så att hon blir sjöblöt annars trots nerfälld lucka och öppet fönster fram... :crazy:
 
M

maiden

Ska snart transportera min häst, ca 1 mil. Ska jag lägga på honom ett täcke tycker ni? Det är ju så kort, men det kan ju bli drag... Isf ett fleecetäcke.
:confused:
 
På höst och vår fleece täcke, sommaren utan och på vintern fleece och något annat täcke över.
 
S

skumpan2000

På sommaren och varma höstdagar har jag inget på när jag åker till träningen (hon är ändå genomsvett när vi kommer fram *pirrig* :crazy:, däremot har jag "våffel" el fleecetäcke när vi åker hem! Och så stall/termotäcke på vintern!
 
Hansbo kombitäcke är kanonbra! Under sommarhalvåret enbart det, vid kallare väder ett ylletäcke över, gärna med hals om det är riktigt kallt.
 
Var det varmt hade han inget täcke, om det var lite kallt, eller om han var svettig efter träning så hade han hansbo kombi-täcke, och regntäcke när det var riktigt kallt ute, ibland hansbo täcket under det.
 
Olika beroende på väder, dock alltid täcken som andas.

Allt ifrån ingenting varma dagar till fleece med hals + stoor ullfilt + ulltäcke när hon är helklippt.
 
K

Katinka

Helt olika beroende på hur kallt/varmt det är ute. När det är som varmast åker han naken och när det blir lite svalare får han ha Hansbos kombitäcke (ni vet de där som är randiga i tex vitt, blått och gult). På hösten och vintern så har han ett fleecetäcke med hög hals och är det riktigt kallt även ett thermotäcke utanpå fleecetäcket.
 
P

piggis_83

På sommaren - inget eller Hansbo combitäcke
Vår o höst (inte så kallt) - brunt ylletäcke från Mia's
Vinter - blått termotäcke från Hubertus eller om det är riktigt kallt tjockt blå/vitt-rutigt termotäcke från Rhino
 

Liknande trådar

Utrustning Hejhej jag har en liten fundering. Jag ska ta hem en ponny om några veckor och tänkte ha på boots på framhovarna men jag undrar om det...
Svar
3
· Visningar
271
Utrustning Hej! Nu börjar det bli höst igen och jag börjar älta det här med om man ska täcka sin häst eller inte. Själv har jag en fjording och...
4 5 6
Svar
102
· Visningar
3 748
Utrustning Efter mycket om och men så har jag köpt en Fautras Oblic. Jag har bara en häst, kommer med väldigt lite sannolikhet köra två. Jag har...
2 3 4
Svar
60
· Visningar
2 113
Utrustning Jag köper lite täcken på rea nu inför vintern. Ponnyn kommer så i utebox och troligtvis vara halvklippt. Tror han inte är liksom en...
Svar
1
· Visningar
147

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Reflexer
  • Dejtingtråden 33
  • Jag vill veta mer om varg.

Hund, Katt, Andra Djur

  • Mata småfåglarna
  • Magnussons vuxen /spannmålsfria?

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp