Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Har blir det pizza fran stadens lilla pizzeria i kvall ... jag har ont i halsen och mar pyton misstanker att en forkylning haller pa att gora sitt intag.
Jag har fardiga pie skal hemma och en pie fyllning i frysen sa det ska jag val kunna slanga ihop. Jag ar jatte sugen pa nagot gott.
Kl
Blev galet sugen på korvstroganoff så det får det bli ikväll Självklart ris till men det gillar inte resten av familjen så de får "skruvmackisar" för det "ska det vara till"
I måndags coachade jag pappa i att göra italienska köttbullar i smaskig tomatsås. Spaghetti till.
I tisdags lax, pressad potatis, bouchons muqueux verts och romsås.
Igår grillade vi, spett och ett par hamburgare. Råstekt potatis till samt en liten sallad på paprika, cocktailtomater och rädisor. De börjar bli träiga nu tycker jag
Har precis gjort iordning en pastasallad till ikväll, farfalle med tärnad kallrökt skinka och lite tärnad pepparsalami, några ostkuber, gurka, tomater, paprika och rödlök. Har gjort en liten citronvinaigrette med Dijon till den som önskar. HCHP.
Jag köper De Cecco eller lidls Combino. Den sistnämnda är en god budgetpasta, ska bara fundera ett varv till på om jag kan tänka mig att handla där.
Igår åt vi upp den sista Barillan, kan ju inte kasta den.
Till lunch supergoda älgfärsbiffar med sallad och en äppelsås. Riktigt gott, länge leve den genomtänkta matlådan.
Jag äter den ekologiska som finns i den affär jag är på. För det mesta Garant (eftersom Willys är närmaste butik) men även icas egen.
Den är helt ok tycker jag.
De Cecco känner jag inte ens igen. Var finns den? Jag köper ett par, tre olika varor på Lidl, kanske blir pasta en av dem framöver? Ska testa.
Garants dömde jag ut utan att ha smakat, men får kanske ge den en chans ändå. Zeta var sämre än jag trodde/hoppades. Väldigt sladdrig och smaklös, på ett underligt vis.
Jag ar forkyld och har absolut ingen lust att laga mat. I gar blev det pizza fran lokal "haket" och i kvall aker vi ut med nagra andra och ater 'ribs' ... pa baren som ligger i anslutning till Esso stationen har i narheten. De har forvanansvart bra ribs och den lokala Canadensiska olen ar mycket god ... De tilloch med har en godkannd Merlot.
I morgon aker 'slow cookern' fram igen ... vi aker vidare pa Sondag sa det galler att fixa ett par middagar till frysen.
Jag avråder starkt från ICAs budgetmärke Basic, den går inte att äta. ICA spagettin är dock ok, sen har jag köpt på lidl och den funkar bra, tror den heter Combino.
Hästnyheter Nyligen invigdes den digitala utställningen Täby stories – bland hästar och hus. En utställning som berättar om Täby Galopps förvandling...