Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
kl
Igår åt jag underbar lax; har ni inte testat så:
En bit laxfile. tinad eller färsk saltas samt beströs med mkt dill (jag hade citronpeppar också) och sedan brer man majonnäs över. 20-25 min i ugnen på 225 grader. Majon liksom smälter in i laxen och det blir oerhört smaskigt.


Potatis till, sås behövs ej. Jag hade sparris också.
Idag blir det köttfärslimpa.... sista halvtimmen åker det i div grönsaker och lök så är hela middagen klar samtidigt; i samma form.
kl
Igår åt jag underbar lax; har ni inte testat så:
En bit laxfile. tinad eller färsk saltas samt beströs med mkt dill (jag hade citronpeppar också) och sedan brer man majonnäs över. 20-25 min i ugnen på 225 grader. Majon liksom smälter in i laxen och det blir oerhört smaskigt.
Potatis till, sås behövs ej. Jag hade sparris också.
Idag blir det köttfärslimpa.... sista halvtimmen åker det i div grönsaker och lök så är hela middagen klar samtidigt; i samma form.