Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Stek curryn en stund, och såsen kan inte vara för fettsnål. Prova med paste, men det smakar lite annorlunda.Hej
Vi äter gärna currysås/gryta här hemma men har alltid problemet att det smakar "torrt", hur kan man undvika det?
Är currypasta bättre i sås form?
Vi använder vanlig curry krydda från Santa Maria.
Bufera
Tack, ska pröva det nästa gång. Är det i olja som det blir bäst? Vi använder bara smör![]()
Dagens bästa autocorrectHaha nej, det skulle stå smörigare smak!!
Hej
Vi äter gärna currysås/gryta här hemma men har alltid problemet att det smakar "torrt", hur kan man undvika det?
Är currypasta bättre i sås form?
Vi använder vanlig curry krydda från Santa Maria.
Bufera
Man ska steka kryddan i smör innan man använder den och man behöver använda ett par matskedar normalt. (Till en stor gryta är det typ halva burken som är lagom ofta)Hej
Vi äter gärna currysås/gryta här hemma men har alltid problemet att det smakar "torrt", hur kan man undvika det?
Är currypasta bättre i sås form?
Vi använder vanlig curry krydda från Santa Maria.
Bufera
Torrt currypulver är hopplöst att använda. Köp currypasta på burk från Patak istället, det blir mycket bättre. Och sen grunda med lök, vitlök och ingefära mjukstekt i olja innan man bryner currypastan.Hej
Vi äter gärna currysås/gryta här hemma men har alltid problemet att det smakar "torrt", hur kan man undvika det?
Är currypasta bättre i sås form?
Vi använder vanlig curry krydda från Santa Maria.
Bufera