Vad gör vi? Del CXXII

Status
Stängd för vidare inlägg.
Vid 135 grader blir knäcken rätt hård, så jag testar nog 130 grader nästa gång. Mitt problem brukar annars bli att den blir för mjuk/rinnig. Men god blev den, speciellt med den lilla flingsalt-kicken ovanpå..... :up:
Jag tycker att 125 grader är perfekt för knäck. Då blir den tillräckligt hård för att enkelt släppa från formarna, men är fortfarande lite mjuk.

Instämmer i att knäcktratten är en fantastisk uppfinning.
 
Ätit take away på jobbet och sitter nu och mumsar på en lussebulle, choklad och kaffe. Vi har fått två stora påsar med lussebullar och två chokladaskar och vi är för närvarande fyra pers. I morgon åker vi härifrån en vecka så det blir mycket snaskande inatt. 😅
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Jag sitter och jobbar. Oklart vad katten gör men det är något som låter... hon var iaf ute tidigare idag. Edit: Tydligen dödar hon en... 99 100 101
Svar
2 001
· Visningar
69 748
Senast: tanten
·
  • Låst
Tjatter Vi gör oss färdiga för läggdags! :D Är trött och katten Alice väntar på att vi ska lägga oss i sängen så att vi kan mysa mera :sleep... 99 100 101
Svar
2 001
· Visningar
70 666
Hemmet Fråga 2. Jag har en Neato nu, men den börjar bli gammal och gaggig och jag funderar på en påläggskalv. Neaton är D-formad, vilket... 2
Svar
25
· Visningar
1 261
Senast: Acto
·
Relationer Jag har upplevt en situation som väldigt irriterande under några år nu, för någon vecka sedan så escalerade min irritation och jag blev... 2 3 4
Svar
76
· Visningar
6 034

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyrsnack nummer 18
  • Ringorm utan kli? Något annat?
  • WE-tråden
Tillbaka
Upp