Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Max en timma?
Jag äter så gott som dagligen mat som stått i rumstemperatur i flera timmar och jag har aldrig blivit matförgiftad.
Jag skulle säga nej! Om du nu inte lagade den 02.00 i natt och gick upp vid 06.00 typ.
Mat tål inte att stå framme. Sen kanske jag är extra försiktig men hellre det än matförgiftad!
På jobbet får inte ens mat ligga framme några minuter innan det ska slängas. Men hemma kör jag max 1 timme på lagad mat.
Mat tål inte att stå framme. Sen kanske jag är extra försiktig men hellre det än matförgiftad!.
Även om det inte hänt dig så finns det en risk när maten står i rumstemperatur.
Jag glömde köttfärssåsen på svalning på spisen över natten.Imorse var den precis så sval och redo att sättas in i kylskåpet som man bara kan önska. Det luktade inte konstigt.
Går det att äta resterna?