Haha, det är nog inte så märkvärdigt som det låter, tror jag. Eller så är det det? Beror kanske på vad en är van vid, men jag är uppvuxen med middagsbjudningar som central social grej, så det kommer liksom naturligt. Kring mat och vin så tänker jag att det ska vara gott Nej, men ibland kör jag på något tema (Halloween ger roliga teman!), ibland bara vad jag känner för. Jag tycker inte om att laga mat egentligen, det är liksom inte något intresse sådär, så det blir oftast inte så avancerade recept men kanske lite ovanliga? Jag tycker om att utforska råvaror och kryddor som inte är så vanliga (rotkörvel i cubebe- och saffranssås, t.ex.) men ännu mer tycker jag om att göra roliga presentationer av maten. Hade en middag med tema 'under ytan' som var jätterolig, klädde smöret i bladguld, serverade borscht med en joghurtklick under soppan, sen huvudrätt med brysselkål och rödvinsmarinerad quorn inuti savoykål, och till efterrätt fruktsallad som serverades täckt av svart geléInga nya tips, men jag blir gränslöst nyfiken och glad av att läsa om dina middagar!! Lyckliga de som blir inbjudna! Hur tänker du kring maten? Och vinet? Jag får en känsla av att dina veganska rätter är minst lika genomtänkta och fantastiska som dukningen - och sällskapet! Men till det behövs kanske en ny tråd... (Blink blink!)
...har inte haft någon ordentlig bjudning sen 2019. Pandemijäveln + kaos hemma medan jag försöker få ordning. Sällskapet har också blivit tunnare, den täta studentskaran har spritt ut sig över landet och alla har "vuxit upp". Men det kommer nya vänner och nya tillfällen (därav mitt behov av nya vinglas!)