Fläskfilé-fråga,snabba svar!

BulletForMyValentine

Trådstartare
Täne göra den här till kvällsmat idag:
www.kokaihop.se/recept/kramig-flaskfile-i-ugn
Hmm ingridiens listan verkade inte följa med, är iaf fläskfile, grädde, gul lök, champinjoner, bacon, salt och peppar med.

Men jag har inte några champinjoner, går det att ta torkade trattkantareller ist? Eller kommer det skära sig alldeles?:p
Och hur länge behöver fläskfiléen i ugnen?

Supertack till den som vill svara snabbt!
 
Senast ändrad:
Sv: Fläskfilé-fråga,snabba svar!

Trattisar blir troligen godare.

Fläskfilen skulle jag lägga in tills den har bra färg, ca 30 min ( om den är hel) jag är livrädd för ej genomstekt fläskkött. Annars kan du ju skiva och genomsteka den?
 
Sv: Fläskfilé-fråga,snabba svar!

Har du en termometer så är fläskfilen färdig vi 72 grader. Blir nog inga problem att byta ut till trattkantareller
 

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Ögonfärg
  • Sängproblem...
  • Ung kille

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp