Kantarellsoppa utan kantarellfond?

  • Mat
  • Trådstartare Trådstartare Mineur
  • Startdatum Startdatum
  • Svar Svar 23
  • Visningar Visningar 2 083
Alltid. Låt dem först släppa ifrån sig sin vätska och låt vätskan koka bort. Sen, som nedanstående.
Kokar du grytan torr? Tänker dom släpper ifrån sig vätskan i pannan ändå, om man steker dom direkt, och att smaken blir mer intensiv pga att dom inte kokats innan. Är det av hygien skäl/ pga smak du förväller?
 

Liknande trådar

Kropp & Själ Egentligen har jag ett fantastiskt bra liv. Jag älskar mitt lilla hus, jag älskar mitt yrkesval, jag har bra kollegor och en bra chef... 2 3
Svar
42
· Visningar
3 100
Senast: Thaliaste
·
Kläder & Bli fin Jag har i omgångar letat efter en snygg jobbväska som rymmer lika mycket som en kappsäck men som designmässigt är mer handväska än tote... 2 3
Svar
44
· Visningar
4 155
Senast: Septicemia
·
Mat Hej! Jag tänkte bjuda min pappa och hans fru på middag men har inga bra recept eller idéer och är praktiskt taget novis i köket. Jag... 2
Svar
32
· Visningar
2 768
Senast: Mineur
·
Hästhantering Hej! Står lite i ett dilemma ang. min sällskapshäst.. Ska dra historien först: Jag har en häst som jag behövde sällskap till. Letade en... 2 3 4
Svar
69
· Visningar
9 090
Senast: Dopy
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Bildtråd
  • Svårtransporterad häst
  • Dressyrsnack nummer 18
Tillbaka
Upp