Ni som tävlar dressyr...

J

Jezz

... hur ser er tävlingskavaj ut?
Ett eller två sprund?
Färg?

:bow:
 
L

Liten_men_tuff

Min har en spund , Är en svart victor hugo , Ganska lång och figursydd :) Har sytt in den själv så nu e den som ja vill ha den :D
 
Har för tillfället bara nåt billigt skräp, marinblå med ett sprund, men ska inom en snar framtid skaffa en marinblå Pikeur med två sprund.
 
J

Johanna_m

jag har en viktor hugo golden, blå, guldkant på kragen, två sprund, fyra knappar fram.
 
T

Throlla

Har nyligen köpt en mörkt marinblå Pikeur med två sprund. Supersnygg och dessutom med extra långa ärmar (som jag letat efter länge).
 
Jag har en lite billigare dressyrkavaj; Viktor Hugo Dressage. Kostade under 1000 kr. Ska dock be min mormor sy in den lite. Vill ha den ÄNNU mera figursydd.
 

Liknande trådar

Utrustning Hej! Jag undrar allmänt om de är godkänt att tävla ponny på gagbett i hoppning? Eller är det inre ett godkänt bett?
Svar
3
· Visningar
378
Senast: sweep
·
Utrustning Hej, ska skaffa nya stigbyglar till dressyrsadeln och undrar om någon vet om Acavello Arena Aluplus är ok att tävla med. Dressyren är ju...
Svar
2
· Visningar
367
Senast: MiniLi
·
  • Artikel
Hästnyheter När Maria Nordström från Götene blev sjuk i kronisk leukemi satte hon upp målet att komma så långt i dressyr att hon fick tävla i frack.
Svar
0
· Visningar
245
Senast: Gunnar
·
  • Artikel
Hästnyheter I helgen, både lördag och söndag, blir det åter igen gott om hästar på Örsta Kulle utanför Kumla. Det är Ryttarkamraterna Kumla som...
Svar
0
· Visningar
131
Senast: Gunnar
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp