Positiva tråden

Vi har världens gulligaste grannar och barnen är riktiga polare! Har tidigare ställt mig lite ambivalent/frågande till folk som umgås med sina grannar. Men detta är bara kravlöst och fint på alla sätt. Och guld värt att ha en kompis i samma trapphus ju!
 

Bifogade filer

  • 0247BC1E-063D-4887-8724-AD914ACC9258.jpeg
    0247BC1E-063D-4887-8724-AD914ACC9258.jpeg
    168,5 KB · Visningar: 76
Det slutade faktiskt regna precis när jag skulle åka och besiktiga motorcykeln och den gick igenom utan anmärkning!
Nu kan jag köra i två år till nästa gång :banana::banana::banana:

A just det! Den där jäkla besiktningen som jag stressat så över. Jag kollade upp det där på min motorcykel för jag hade fått för mig att den skulle besiktigas i år men nejdå... Jag har två år till på mig att köra den! Kan du tänka dig förvåningen då jag ändå har ägt den i två år nu om några veckor.O_o:D
 
När jag för drygt en vecka sedan fick paketet med svenska matvaror som jag beställt saknades ett bröd. Jag kontaktade företaget och påpekade detta och idag kom ett paket från dem med två limpor bröd samt en Marabou som ursäkt för misstaget! :love:
 
Jag lyckades fixa avloppet själv. :banana:

Hade bovärden här för någon månad sedan, han körde någon sorts supergrej som var starkare än kaustiksoda. Det hjälpte ett litet tag, sedan kom covid-19 och jag ville inte ha in någon i lägenheten i onödan. Hittade stoppet, tandpetare kors och tvärs. Jag varken använder eller har tandpetare.
Förmodligen från förra hyresgästen, det har varit problem sedan jag flyttade in.
 
Fyra veckors semester, rosévinet upphällt och flanksteken på grillen. Det störda är hur hjärnan liksom famlar förvirrat i denna nya tillvaro "alltså vad då, är det.... LEDIGT i samma stund som jag går på semester? Men, men, men... nej?! Allt som jag jämt ligger efter med och inte hinner med då? Alla saker som någon annan måste bevaka och som väntar på mig när jag kommer tillbaka? All gnagande oro för saker som kan vara fel och sådant som jag desperat försöker jobba undan hela första helgen på semestern, fram till typ midnatt söndag kväll? Någon måste skämta aprillo? Detta är ju helt ovant, och orimligt?"

Nej du, hjärnan. Det är så här nu att numera är vi helt lediga när vi går på semester, och det finns inte längre saker som jagar oss eller dåliga samveten som stör nattsömnen. Vi behöver varken oroa oss eller stressa eller grubbla, förstår du.

Vi kan sova gott på nätterna, och vakna varje morgon till en ny dag av roligheter. Laga god mat, greja i trädgården, äta frukost i det magnifika växthuset, umgås med alla djuren, lyssna på sommarpratare, rida, titta på bikuporna, träna, läsa intressanta böcker, kolla på Netflix, bada, slappa i hängmattan, dricka vin, äta glass, och bara umgås med bra människor. Och sedan komma tillbaka till ett fantastiskt jobb, med maxad inspiration och arbetsglädje.

Det är fan i mig en nåd att stilla bedja om, och vara galet tacksam över att ha. Och i morgon blir det midsommarfirande tillsammans med trevliga, mysiga, bra människor, och kostar jordgubbarna 75 spänn så well, låt dem göra det då.
 
Vi klarade det. Grabben som har varit hemmasittare i tre år ville åka till Fjällen och fiska Med familjen eftersom att vi hade möjlighet att låna en stuga.
så idag har jag kört bil i sex timmar och Vi gjorde tre stopp på vägen. Alla med avstånd och covid-19 tänk. Jag är så nöjd över familjen. Vi höll sams i bilen.
Dessutom har jag fått se renar på nära håll.
superbra dag så nu ska jag somna sött i superskön säng.
Trevlig Midsommar
 
Idag har vi fiskat!
Badat tunna,
ätit gott.
Gått upp i backen på Idre Fjäll.
Jag tog mig upp 28 trappor sen orkade inte 11 åringen mer. Mannen och grabben gick 42 trappor till toppen.
Livet är bra härligt.
 

Bifogade filer

  • E6F5B5FB-8F59-4300-8940-EC74ABD84A20.jpeg
    E6F5B5FB-8F59-4300-8940-EC74ABD84A20.jpeg
    236 KB · Visningar: 17
Jag hade ett sånt underbart midsommarfirande igår så jag sitter och bara tänker på det om och om igen för att se till att jag aldrig glömmer det så länge jag lever. Trots det har jag inte någon efter kalaset-känsla, utan bara ett lugn och en nöjdhet inom mig medan jag diskar undan, lindar upp kransar, och bäddar av gästernas sängar.
 

Liknande trådar

Kropp & Själ Just precis nu mår jag iallafall lite bra mentalt. Det finns många saker som är stentuffa och kommer vara. men just nu tänker jag njuta...
Svar
2
· Visningar
438
Kropp & Själ Så roligt att vi kom till en andra tråd. Fortsätt att ösa på med positiva saker. För mig har den här tråden varit ett lyft jobbiga dagar.
52 53 54
Svar
1 074
· Visningar
54 544
Senast: Dimmoln
·
Kropp & Själ Sen många år brukar jag ibland känna som en trådaktig sak som sitter på insidan av kinden. När jag petar på den med tungan känns det som...
Svar
2
· Visningar
363
Senast: Rosett
·
Hundhälsa Hej! Jag har en hanhund på ungefär 1,5 år. Han är min första hund, så jag skulle behöva lite hjälp på traven. Han ska nu börja på...
Svar
10
· Visningar
1 125
Senast: Grazing
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kattsnack 10
  • Uppdateringstråd 29
  • Lös i magen

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp