Var inte rädd för att använda rester!
Jag har alltid havregrädde (matgrädde) och salt hemma - då kan allt bli till röror och grytor. Ner med allt du kan/vill/har råd att lägga i en panna. Fräs lite i olja, slå på grädde och smaka av med krydda = MAT.
I sin enklaste form brukar jag fräsa upp gammalt ris, slå på grädde, salt och curry. Lyxvarianten är med en halv gul lök uppfräst med riset. Gourmetvarianten är med frysgrönsaker och vegokött (quorn/oumph/sojakorv/tofu... etc) eller ostkuber. Veckan efter CSN kan en köpa sig en vitvinsfestis på tetra och slå i ett par matskedar och sedan sticka i ett sugrör och dricka upp resten vid spisen.
Jag har alltid havregrädde (matgrädde) och salt hemma - då kan allt bli till röror och grytor. Ner med allt du kan/vill/har råd att lägga i en panna. Fräs lite i olja, slå på grädde och smaka av med krydda = MAT.
I sin enklaste form brukar jag fräsa upp gammalt ris, slå på grädde, salt och curry. Lyxvarianten är med en halv gul lök uppfräst med riset. Gourmetvarianten är med frysgrönsaker och vegokött (quorn/oumph/sojakorv/tofu... etc) eller ostkuber. Veckan efter CSN kan en köpa sig en vitvinsfestis på tetra och slå i ett par matskedar och sedan sticka i ett sugrör och dricka upp resten vid spisen.