Rimligast.Detta låter som i min stil! Vill ha bara mat direkt typ. Naturell kvarg?
Vanilj eller hallon när du får feeling.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Rimligast.Detta låter som i min stil! Vill ha bara mat direkt typ. Naturell kvarg?
Frågade min faster och hon gick mera på känsla ( - jag som vill följa recept) men istället för ansjovis som i gubbröra så har hon matjesillAh, sorry! Snurrig idag..
Jag hade så klart i grädde. Först steka löken och hälla i lite vatten som den kan få mjka upp sig i och bli lite sötare. Sen i med grädde, tonfisk, kryddor etc och servera med kokt pasta.
Nu gillar jag inte gubbröra. Men du kan väl äta det hur du vill. Tycker du det är gott till sallad - kör på!
Hallon? Verkligen?Rimligast.
Vanilj eller hallon när du får feeling.
Tack! Jag ska nog våga mig på att testa detta i helgen, får se om det blir sallad, bakpotatis eller på bröd!Kombon tonfisk, kapris, rödlök och majs är ett vinnande koncept. Med crème fraîche som röra till pasta, bakpotatis eller på grovt bröd, som sallad med valfria grönsaker (jag brukar ta gurka, tomat, champinjoner och eventuellt något mer), eller i tomatsås till pasta.
Enklaste receptet är dock en pastasås från buke; strimla en purjolök och fräs i smör till mjuknat, häll då på örtsalt, en burk crème fraîche och en burk tonfisk.