Tittar in i ditt kök, 18

Status
Stängd för vidare inlägg.
Flied lice igår, helt lagom jobbigt. Räkor, broccoli, morötter, sesamolja och Såndäringa japansk shishimi-ish-krydda som bas. Blev även lunch idag.
Ikväll vill jag inte laga något alls, jag har letat ställe till nästa bokcirkel och efter att ha läst tiotalet spännande menyer vill jag inte ställa mig vid spisen. Ska istället messa partnern och snällt beordra hämtmat.
 
Åt mycket god mat igår: bibimbap med bean curd tofu till lunch, och bortbjuden på middag på kvällen. Champagne till fördrink, därefter pulled pork-burgare med brioche bröd, massa såser och tillbehör samt klyftpotatis och rödvin. Glass med hemgjord kolasås till dessert.

Dagens lunch blev halloumi-falafelburgaren som jag hyllade för ett tag sedan.
 
Hörni! Ska 'fira' thanksgiving nästa vecka och göra helstekt kalkon i ugn. Hittat ett bra recept på ett smör att gnida in kalkonen med. I receptet ska dock kalkonen ligga på en bädd med katrinplommon och äpplen. Jag har svårt för båda dessa i mat. Har ni några tips? Älskar ju bacon:angel: så hellre salt än sött. Ska serveras med sötpotatis och sky.
 
Hörni! Ska 'fira' thanksgiving nästa vecka och göra helstekt kalkon i ugn. Hittat ett bra recept på ett smör att gnida in kalkonen med. I receptet ska dock kalkonen ligga på en bädd med katrinplommon och äpplen. Jag har svårt för båda dessa i mat. Har ni några tips? Älskar ju bacon:angel: så hellre salt än sött. Ska serveras med sötpotatis och sky.

Rotfrukter?
 
Fredagsfalafel! Serverades med iskall cola zero :)
img_20171117_161336_602_5a0f02b8e087c378010c92a5.jpg
 
Nu ligger jag i en hotellsäng (i ett rätt sunkigt hotellrum) i Auckland och ska gå upp och göra mig iordning för att inta lunch!

Den ska ätas i Auckland Skytower, högt upp, och jag skulle tro att utsikten kommer vara bättre än maten - MEN, jag har ändå höga förväntningar. Ska bli spännande!
 
Åt lunch på Spinneriet idag;
Ångad torsk med mandelrostad morot, grönkål, brynt smör och potatispuré med västerbottenost och gräslök. Brownie med chokladmousse och tryffel som avslutning samt fantastiskt god äppelmust till maten. Så löjligt gott alltihop!

Sen avslutade vi dagen med pannkakor och diverse tillbehör till middag. Även Svansson fick pannkaka vid bordet, det är ju ändå fredag liksom.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag har sedan några veckor tillbaka ett gåband hemma, för att kunna gå på det delar av dagen när jag jobbar hemifrån och för kunna välja...
Svar
0
· Visningar
203
Senast: __sofia__
·
Mat Vi fortsätter att dela med oss om vad vi lagar, äter, inspireras av och funderar på i matväg! I mitt kök serverades idag pasta med... 55 56 57
Svar
1 127
· Visningar
54 388
Senast: em76
·
  • Artikel Artikel
Dagbok Himlen är stjärnklar, det har blivit februari. Snart är det vår. Som så oändligt många gånger förut är det dags att släppa in hästarna... 2
Svar
24
· Visningar
3 132
  • Låst
Mat Matinspirationen fortsätter! Vad lagas det för godsaker hemma i köken? Vad äts, i eller utanför köken? Hur smakade det? Och kanske hur... 99 100 101
Svar
2 004
· Visningar
116 252
Senast: Mineur
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp