Tittar in i ditt kök, 18

Status
Stängd för vidare inlägg.
Löpte amok i köket. Klyftpotatis med sesamolja u en form, butternut med en festlig curryolja i en annan form. Portobello, en annan svamp, röd mangold och väldigt mycket vitlök stektes i en panna, i en annan stekte jag röda linser och morotsslantar i tidigare nämnda curryolja, på med buljong, ned i svamppannan och en burk kokosmjölk ovanpå. Visade sig att butternuten inte passade så bra till resten, så den äter jag imorgon. Proppmätt. Herregu. Älskar klyftpotatis so much!!!1 :')
 
Testade spetskål för första gången. Körde i ugn med lite olivolja, flingsalt, chili, citron och parmesan. Till det lite rostade grönsaker och typ tzatziki. Gott och mättande med få kalorier. (idag har jag gått tre kilometer med kryckor, fy fan vad drygt. Men är man enveten så är man)
 
Testade spetskål för första gången. Körde i ugn med lite olivolja, flingsalt, chili, citron och parmesan. Till det lite rostade grönsaker och typ tzatziki. Gott och mättande med få kalorier. (idag har jag gått tre kilometer med kryckor, fy fan vad drygt. Men är man enveten så är man)
OT egentligen, men beroende på hur mycket av din vikt du behöver ta med kryckorna och armarna, så akta dig för motsvarande musarm. Kryckarm.
 
Förlåt att jag klampar in såhär plötsligt, men har en frpga som inte google ville hjälpa mig med.
Om det står 2 msk riven färsk pepparrot, hur mycket ska man ta om man använder pasta då?
 
Förlåt att jag klampar in såhär plötsligt, men har en frpga som inte google ville hjälpa mig med.
Om det står 2 msk riven färsk pepparrot, hur mycket ska man ta om man använder pasta då?

Jag säger som @Petruska, smaka dig fram. Generellt skulle jag nog säga att mängden är nog ungefär likvärdig men att färsk har mer smak.
 
  • Gilla
Reactions: MCP
Åh. Cafélunch på stan. Efter lunchruschen. Blir det ens bättre?
20180125_142759.webp
 
Den blev väl inte fantastisk rent konsistensmässigt, men jag har aldrig gjort gratäng förut, och mammas nivå är (naturligtvis...) omöjlig att nå upp till. Den smakade iaf gott. Och lammfärsbiffen var fortfarande asgod! Massor med getfetaost, soltorkade tomater, spiskummin och citron i :)
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag har sedan några veckor tillbaka ett gåband hemma, för att kunna gå på det delar av dagen när jag jobbar hemifrån och för kunna välja...
Svar
0
· Visningar
213
Senast: __sofia__
·
Mat Vi fortsätter att dela med oss om vad vi lagar, äter, inspireras av och funderar på i matväg! I mitt kök serverades idag pasta med... 56 57 58
Svar
1 147
· Visningar
55 679
  • Artikel Artikel
Dagbok Himlen är stjärnklar, det har blivit februari. Snart är det vår. Som så oändligt många gånger förut är det dags att släppa in hästarna... 2
Svar
24
· Visningar
3 288
Senast: Cattis_E
·
  • Låst
Mat Matinspirationen fortsätter! Vad lagas det för godsaker hemma i köken? Vad äts, i eller utanför köken? Hur smakade det? Och kanske hur... 99 100 101
Svar
2 004
· Visningar
116 944
Senast: Mineur
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp