Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Sambon hade köpt ett så fint rödvin att det förtjänade en fin köttbit. Så ikväll blev det en bit hängmörad ryggbiff på ben (45 dagar), och en entrecote. Ugnen på låg temp först och sedan några minuter på grillen.
Måste tillbaka och kolla vad det var för entrecote, för det var den GODASTE köttbit jag ätit?? Hängmörat är ju häftigt och så, men ibland för funky nästan.
Fettet perfekt renderat på entrecoten, avslutade med att ösa med smör, vitlök och timjan
Jösses!
Idag panerad plattfisk med potatis, lättstekt rödlök, kapris o sparris med brynt smör och en citronklyfta till. O remouladsås och stuvad spenat till de som vill ha det istället/också.
Taco på en måndag. Riktigt gott tortillabröd och egenkryddad färs (inte någon kryddmix) massa grönsaker och cheddarost och så det som lyfter det stark ost/chilisås
Hade kvar grönsaker och dressing. Så stekte på mer halloumi och värmde pita. Gott idag med.
Till efterrätt blev det nygjord rabarberkräm och vaniljglass. Sååå gott!