Tittar in i ditt kök, 18

Status
Stängd för vidare inlägg.
Bakade briochehamburgerbröd igår, planerar pulled pork-burgare med picklad rödlök och coleslaw :D ! Bröden blev ännu bättre än förra gången :banana:

23331455_10155248156207582_728523931963208682_o.jpg


Och så gjorde jag ett första försök med citronmarängpaj, mördegsbotten fodrad med lite vit choklad, lemoncurd och italiensk maräng. Har inte smakat än, men utseendemässigt GREAT SUCCESS :love:

23467165_10155248287612582_155211808022038689_o.jpg
 
Senast ändrad:
Bakade briochehamburgerbröd igår, planerar pulled pork-burgare med picklad rödlök och coleslaw :D ! Bröden blev ännu bättre än förra gången :banana:

23331455_10155248156207582_728523931963208682_o.jpg


Och så gjorde jag ett första försök med citronmarängpaj, mördegsbotten fodrad med lite vit choklad, lemoncurd och italiensk maräng. Har inte smakat än, men utseendemässigt GREAT SUCCESS :love:

23467165_10155248287612582_155211808022038689_o.jpg

WOW vilken maräng!!! <3
 
:bow:
Bakade briochehamburgerbröd igår, planerar pulled pork-burgare med picklad rödlök och coleslaw :D ! Bröden blev ännu bättre än förra gången :banana:

23331455_10155248156207582_728523931963208682_o.jpg


Och så gjorde jag ett första försök med citronmarängpaj, mördegsbotten fodrad med lite vit choklad, lemoncurd och italiensk maräng. Har inte smakat än, men utseendemässigt GREAT SUCCESS :love:

23467165_10155248287612582_155211808022038689_o.jpg

Men guuud!!! Har inte fått nån lunch än och började dregla när jag såg bilderna :d
 
Förlåt men :rofl: Tunga är inget för dig då? :angel: :D

Tunga är inte riktigt my cup of tea, den är god men lite äcklig att "skala" :yuck:

Alltså. När jag jobbade i delikatessdisk och vi fick stora lådor fulla med tungor... det var så himla äckligt. De ser ju verkligen ut som det de är, så att säga ;)

==

Igår hade vi en jobbmiddag med avtackning och grejer, det blev grönsakstartar med friterad getost, purjolöksemulsion och forellrom till förrätt, grillad ryggbiff med tomater, purjolök, dragonemulsion och rödvinssky samt några små pommes frites till huvudrätt, och en helt oerhört god efterrätt, chokladkaka med apelsinglass och pistagekrokant. Allt i små behändiga portioner får jag säga, annars hade vi väl rullat därifrån - särskilt med tanke på att vi fick fin-fika på eftermiddagen också och någon liten charkbricka till förminglet...

Och idag jobblunch när vi var och kikade på lokalerna till julfesten - vi fick rökt oxbringa med mac 'n' cheese. Löjligt gott, faktiskt.
 
Förlåt men :rofl: Tunga är inget för dig då? :angel: :D

Tunga är inte riktigt my cup of tea, den är god men lite äcklig att "skala" :yuck:
Jag äter helst inte något som någon annan haft i munnen så ingen tunga för mig. Men fläsklägg är riktigt gott, så även lammlägg :up:

OT
Ikväll blir det vegetariska dumplings med vitkål, morötter, vitlök och ingefära. Sen Sukiyaki till huvudrätt.:love:
 
Önskade mig enorma mängder grönsaker till lunch. Tänkte surt att sånt har de säkert inte i Stockholm. Fick lunch: en enorm grönsaksbuffé! För dyr, men helt rätt.

Nu en stor påse nötter och torkad frukt på tåget hem.
 
Ingen aptit :down: Jag har färdigt ris så jag skulle kunna göra omoraliska räkor i chilisås.

Låter bra! Men- omoraliska? Jag vill kalla dem AMORALISKA:D vete tusan varför.



Jag har en pinad deprimerad hel kyckling i ugnen, hällde över lime, sesamolja och glutenfritt panko.
Knölade in en vitlök och en lime i den (älskar min pincett:love: ) .
Till blir det ris och finstrimlad salladslök samt cashewnötter.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag har sedan några veckor tillbaka ett gåband hemma, för att kunna gå på det delar av dagen när jag jobbar hemifrån och för kunna välja...
Svar
0
· Visningar
203
Senast: __sofia__
·
Mat Vi fortsätter att dela med oss om vad vi lagar, äter, inspireras av och funderar på i matväg! I mitt kök serverades idag pasta med... 55 56 57
Svar
1 127
· Visningar
54 388
Senast: em76
·
  • Artikel Artikel
Dagbok Himlen är stjärnklar, det har blivit februari. Snart är det vår. Som så oändligt många gånger förut är det dags att släppa in hästarna... 2
Svar
24
· Visningar
3 132
  • Låst
Mat Matinspirationen fortsätter! Vad lagas det för godsaker hemma i köken? Vad äts, i eller utanför köken? Hur smakade det? Och kanske hur... 99 100 101
Svar
2 004
· Visningar
116 252
Senast: Mineur
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp