Tittar in i ditt kök. 22.

Status
Stängd för vidare inlägg.
Har nu lagat INFLUENSISK carbonara med bacon från glad gris. Hörde ryktas att det var VLINETS dag idag, osäker på om det stämmer men vågar absolut inte chansa! Här får ni en bild. Sallad schmallad, lite tulpaner fick vara med istället.
 

Bifogade filer

  • 1035C805-40E4-4465-A161-B0D0A4C6C131.webp
    1035C805-40E4-4465-A161-B0D0A4C6C131.webp
    113,3 KB · Visningar: 31
Har nu lagat INFLUENSISK carbonara med bacon från glad gris. Hörde ryktas att det var VLINETS dag idag, osäker på om det stämmer men vågar absolut inte chansa! Här får ni en bild. Sallad schmallad, lite tulpaner fick vara med istället.

VLINETS dag tror jag också att det är. Körde vitt till gnoccisen eftersom den fick sjuda lite i det. Man fåpr verkligen inte chansa i onödan.
 
Jag har kommit över en förpackning inte alltför plågad kyckling, och lagade därför en av mina favoriter från tiden när jag åt kyckling lite då och då.

Tomater i klyftor, kyckling i bitar, kronärtskocka, oliver, rosmarin, olivolja och en massa citronsaft fick gå i ugnen någon timme. Sedan toppas med smulad fetaost och gratineras några minuter. Serverade med buljongkokt matvete. Jättegott.
 
Igår åt vi ugnsrostade rotfrukter, stekt lax och grönkålspesto. Det sistnämnda var väldigt gott! Och eftersom vi inte kan göra lagom mycket av något så hade vi en hel del kvar av peston, vilket resulterade i pasta vänd i grönkålspesto med stekt halloumi, vaxbönor och harry kuvert till middag idag.
 
I dag blev det väldigt husmaskostigt.
Pannbiff, brunsås, stekt potatis och råstekt broccoli.

I morgon lagas ingen mat. Då ska vi äta upp resten av gårdagens gryta.
 
Hoppsan, fick hämta tråden på sida 2! :eek:
Igår spaghetti med burkpesto och småtomater, idag är jag ledig och har mest ätit blandad sallad. Gött.
Men jag har ett problem: stjälkselleri. Köper emellanåt en stjälkselleri och när jag har gjort av med två, kanske tre stjälkar, så vill jag aldrig mer se den. Har den rå i sallad och överröstar den med andra salladsingredienser som är goda. :o Vad gör ni med stjälkselleri? Är den god varm? Är den god i någon form?
 
Hoppsan, fick hämta tråden på sida 2! :eek:
Igår spaghetti med burkpesto och småtomater, idag är jag ledig och har mest ätit blandad sallad. Gött.
Men jag har ett problem: stjälkselleri. Köper emellanåt en stjälkselleri och när jag har gjort av med två, kanske tre stjälkar, så vill jag aldrig mer se den. Har den rå i sallad och överröstar den med andra salladsingredienser som är goda. :o Vad gör ni med stjälkselleri? Är den god varm? Är den god i någon form?
Min medryttarhäst älskar stjälkselleri, upptäckte jag i lördags :idea: Om du verkligen inte kommer på något annat att göra med den alltså...
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag har sedan några veckor tillbaka ett gåband hemma, för att kunna gå på det delar av dagen när jag jobbar hemifrån och för kunna välja...
Svar
0
· Visningar
203
Senast: __sofia__
·
Kropp & Själ Jag har funderat lite på det här med att tappa intresse för något, vad är det egentligen som händer i kropp och själ när ett intresse...
Svar
11
· Visningar
1 273
Senast: Soapbubble
·
Kropp & Själ Hej. Funderar på om man skulle starta en go fund me eller liknade. Det är för en högst personlig sak men vet inte om det är rätt eller... 3 4 5
Svar
95
· Visningar
7 815
Senast: grodan21
·
Kropp & Själ Jag behöver en hobby! Jag har en hund som är lika lat som mig; vi gillar att ligga i sängen och titta på TV, så långa hundpromenader och...
Svar
7
· Visningar
300
Senast: MiaMia
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Dalmatiner
  • Valp med diarré?
  • Akvarietråden V

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp