Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det lyfter smakerna mer och ger hettaJag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Det är en vanesak. Ju mer man äter ju mindre känslig blir man. Är det så mycket chili att det bränner i munnen och man inte kan känna någon annan smak så är det för mycket, tycker jag. Det blir inte gott.Jag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Det finns ju mängder av olika chilis. Vissa är goda, andra inte tycker jag. Viss chili är så sjuk stark det knappt går att äta, andra är mer söta.Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Jag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Jag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Jag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Jag tillhör den del av befolkningen som snser att chili bara bränner i munnenoch tar bort all annan smak.
Det måste ju uppenbart finnas många som tycker annorlunda, mtp hur poppis det är med chili och stark mat.
Nån dom vill förklara för en som inte fattat grejen?
Jag har cayennepeppar på allt. Det är den enda krydda hos mig som tar slut innan utgångsdatum![]()
Jag älskar chili och odlar det varje år på balkongen för hushållsbruk, fryser in frukterna och använder i matlagningen året runt.
Chili kommer bäst till sin rätt om man blandar 2-3 olika sorter i matlagningen, det förhöjer smaken ytterligare.