Bukefalos 25 år!

Bonde Söker Fru 2021

Kiwifrukt

Trådstartare
Jag håller med om att det har varit ovanligt mycket skämskudde hittills, hoppas att det blir lite bättre när de kommer till gårdarna.

Backis tjej som verkar så svartsjuk kommer det nog bli drama kring om han väljer att ta med henne. Misstänker också starkt att det kommer bli drama runt Filips tjejer. Båda killarna verkar dock superhärliga, om än på väldigt olika sätt.

Daniel hoppas jag att han kan slappna av lite och inte vara så blyg och stel när han kommer hem i sitt rätta element. Verkar finnas flera tjejer i hans grupp som tacklar hans blyghet bra å andra sidan.

Peja har jag svårast att få grepp om. Ibland verkar han nästan bäst av dem, ibland får jag också lite "snuskgubbevibbar" som @Sirap skrev.

Kärlek åt alla tycker jag Calle verkar vara en så himla fin person. Jennys killar ger mig obehagsrysningar (eller inte han som ska ta med henne på motorcykelturen eller han som är från Schweiz, utan de två andra som ska tävla hela tiden), känns lite som att de mest vill synas i tv? David har hittills mest genererat att skämskudden åker fram.
 
Fö såg jag programmet igår och jag tyckte Daniel och Klara var väldigt söta ihop. Hoppas det blir dom :heart

Tur att Backis skickade hem den svartsjuka tjejen med lite trist attityd.
 

Kiwifrukt

Trådstartare
Jag tyckte Daniel visade en helt annan, mycket mer avspänd sida igår. Och tog fina initiativ att gå undan med de tjejer som inte tar så stor plats i helgrupp. Tycker också att han och Klara passar ihop.

Förstår inte varför den svartsjuka tjejen sökte till Backis i och med att hon tryckte så på att de hade så olika humor? Tycker hans humor kom fram ganska tydligt redan i presentationsavsnittet?
 
I nästa program börjar ju det roliga - hemma på gårdarna :p

Alla de yngre bönderna tycker jag verkar så himla genuina och gulliga, dom vill verkligen det här. Sättet som dom har hanterat de sökande hittills har varit jätte-fint, även Peja har varit rättvis mot sina damer tycker jag.

Nu ska vi se hur alla damer börjar bete sig i en lite stramare situation, men nog är det bäddat för intriger... Alla damer som är utvalda verkar inte vara några mesar direkt :angel:
 
Tittade precis på kärlek åt alla och är Så lättad att Jenny skickade hem den där Alexander, tyckte han verkade störigt självgod och tävlingsinriktad. Gillade Michel och tyckte det var kul att han kom med :)
Precis, kändes som han bara tävlade, fick lite samma känsla för den andra unga som hon tog med också
 

Liknande trådar

Relationer Jag tittade på den gamla klassikern "Firman" igår och hur Tom Cruise, trots att han verkar upp över öronen förälskad i sin fru och inte...
7 8 9
Svar
179
· Visningar
10 215
Skola&Jobb Jag sökte i höstas en tjänst som det krävs tester och godkännande på dessa innan antagningsprocessen ens startar, sedan ganska...
Svar
15
· Visningar
812
Hästmänniskan (Hoppas det blev rätt nu, försökte söka men hittade ingen tråd med samma ämne som verkade aktiv) Ja, som rubriken lyder vad är era...
Svar
11
· Visningar
736
Hemmet Dags för en ny tråd för våra projekt :) Klistrar in listan för 2020 nedan. Fick gjort en del av de, lite extra som inte är med på...
4 5 6
Svar
110
· Visningar
5 045

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp/Unghund - klarar 'otroligt' lite (eller?)
  • Annonsera mera hundar

Hästrelaterat

  • Hästtransporter
  • Ridskoleryttare 2021

Omröstningar

Upp