Relationer Dejtingtråden 26!

Status
Stängd för vidare inlägg.
Han jag träffade i går (hm, vad ska vi kalla honom...? Lilla Hästkillen? LH kanske) verkade interesserad av att ses igen - dvs. han föreslog att träffas redan igår kväll när jag var klar med stallet. Men jag gick emot mitt "råd" om att ligga på första dejten och sa nej. 😂 Känner mig som sagt inte jättepepp, så tänker försöka hålla honom lite på avstånd iaf över helgen, har en massa planer med hästarna så orkar inte prioritera in honom.

Har dock skrivit till DB om vi ska försöka träffas och prata mer, känns dumt att låta det bara rinna ut i sanden med honom utan att ses igen. Finns en hel del saker jag skulle vilja fråga honom, och han känns som riktigt bra fwb-material, åtminstonde. :angel: Ställde honom lite till väggs nu med att bestämma en tid och plats för en ny dejt/träff, så får vi se hur han responderar.

Dessutom så majlade en gammal studiekompis som var kär i mig för typ 15 år sedan, och ville träffas nästa vecka då han kommer till min stad. Vi hamnade nästan i säng under vår sista kväll på skolan, och jag ångrar fortfarande att det inte blev av.... Men vet inte om han är singel nu, tror inte det.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Hästmänniska och Häst

Hästavel och Grenar

Hund, Katt och Andra djur

Allmänt, Fritid och Barn

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp