Alltså det där lät vansinnigt gott ända tills du nämnde avokado på knäcke. Nä, det går inte. Avocado är något man gojsar ihop med vitlök och lime, alternativt har i sallad om den är i princip omogen och stenhård. Men på knäcke? Näver!
Knäckemacka med bregott och - håll i dig nu! rinnande HONUNG och chiliflakes! Där har vi mackan med sting! Hela dagen!
Sjalvklart ar avacado pa hart brod det ultimata. Min dagliga lunch hemma ar olivmargarin (har blir det sa klart bregott) tunt skivad lok (helst den som ar helt vit, har hittar jag inte den alltid sa da blir det tunna skivor av rodlok) skivad tomat och pa det skivor av avacado. Med rikligt med nymald havssalt och peppar, garna med rosa, gron, svart i kvarnen, sa blir det rent himmelskt gott.
<snip>
Finns dock en kedja med svenskt lösgodis här!
Pip, gnall och yl ... varfor finns det inte nagot gott godis i USA? Nu har jag hittat nagot jag maste ta med mig i stora lass hem ... salt lakrits "hard topping" till glass. Det ar bara sa gott att jag maste ata glass hela tiden. Kanske tur att det inte finns hemma.