Jen80
Trådstartare
Ja hej och hå, man ska tydligen vara väldigt försiktig när det gäller gräddglass, även fryst som i mitt fall.
Stallägaren köpte glass till oss två förra lördagen och bara några timmar senare var det kört. Bara hon och jag som blivit dåliga och det är det enda vi har ätit som är samma sak så det var rätt lätt och räkna ut vad som var orsaken. Ingen annan som vi träffat/bor ihop med är smittad så det är inte magsjuka.
Misstänker att glassen har råkat bli lite tinad och sen fryst igen (det trodde även dom på apoteket).
Jag har bara sprungit på toa som en idiot och mått illa, stallägaren har även spytt. Hon är bra igen, men jag är fortfarande inte okej
.
Hur länge är "normalt" att vara dålig? Jag börjar bli lite less på det här nu!
Dricker massor med vätskeersättning varje dag, samt medicin mot illamåendet som jag redan hade hemma.
Det är första gången i mitt 33-åriga liv som jag ätit något som inte varit okej och känner mig lite smått handfallen!
Stallägaren köpte glass till oss två förra lördagen och bara några timmar senare var det kört. Bara hon och jag som blivit dåliga och det är det enda vi har ätit som är samma sak så det var rätt lätt och räkna ut vad som var orsaken. Ingen annan som vi träffat/bor ihop med är smittad så det är inte magsjuka.
Misstänker att glassen har råkat bli lite tinad och sen fryst igen (det trodde även dom på apoteket).
Jag har bara sprungit på toa som en idiot och mått illa, stallägaren har även spytt. Hon är bra igen, men jag är fortfarande inte okej
Hur länge är "normalt" att vara dålig? Jag börjar bli lite less på det här nu!
Dricker massor med vätskeersättning varje dag, samt medicin mot illamåendet som jag redan hade hemma.
Det är första gången i mitt 33-åriga liv som jag ätit något som inte varit okej och känner mig lite smått handfallen!