Bukefalos 26 år!

säkerhetsväst?

B

**BORTTAGEN**

Nu ska jag köpa en ny säkerhetsväst för jag tycker så illa om den gamla att jag aldrig använder den om jag inte absolut måste.
Jag har funderat på att skaffa en Zippa men skulle gärna höra vad ni har för västar och vad ni tycker om dem.
 
Jag köpte en Zippa till min dotter i julas och hon bara äääällllskar den.
smile.png
Mjuk och följsam och sval.
Hon har en med lösa axelskydd.
 
Senast ändrad av en moderator:
B

**BORTTAGEN**

Oj vilken respons
wink.png
har ni inga åsikter om säkerhetsvästar
unsure.png

Tack för ditt svar Snuffsan, det blir nog en likadan som din dotter har tror jag. Provade en i går och var imponerad över hur mjuk och följsam den var jämfört med min gamla. Vet dock inte om jag kommer att tävla banhoppning i den för jag känner mig jätte konstig med den utanpå kavajen. Ganska fånigt men så är det, förhoppnigsvis blir jag klokare.
 
Senast ändrad av en moderator:
T

Therese_Zipp

Jag har precis köpt en ny väst ..en zippa o den e aldeles underbar att rida i....
 
Jag köpre en snygg Horsewearjacka till dottern i stället för ny kavaj (den gamla var urväxt). Jackan är ledig och bra att ha över västen då hon tävlar (hoppning).
Man får ju ha jacka upp till nationell i banhoppning numera.
 
K

kiwiflicka

Jag tänkte oxå köpa en Zippa men det verkar som om människorna på FT-sektionen har tagit sommarlov... *trist* Tack Snuffsan!
 
B

**BORTTAGEN**

Det blev en Zippa med lösa axelskydd tillslut. Mkt bekväm men vist blir man fortfarande varm i den. Jag kommer nog helt klart ha den mer än den gamla västen som jag kände mig som en sköldpadda i.
 
Zippa plus heter den när det är fasta axelskydd. Bara Zippa med lösa axelskydd. Annars är det samma väst.

Jag köpte en med lösa axelskydd eftersom min dotter är så liten (9 år) och måste lägga axelknäppningen lite omlott. Det kan hon spänna ner efterhand som hon växer och därför var det bättre med lösa axelskydd till henne.
 
hejhej! Va finns det för klasser på Zippa oh hur dyra är dom) Nu har jag en fin, 1 år gammal väst men när den försvinner så kanske jag ger mig ut på jakt efter en Zippa... vart hittar man dom? Upp till vilken storlek finns dom?
roflmao.png

Kjam
 
Senast ändrad av en moderator:
P

Patricia

hej vart kan man köpa såna där zippa västar..?? hur mycket kostar dom..?? finns dom på internet så man kan titta..?? vart kan man köpa en såndär jacka.. vad kostar dom..?? tacksam för svar..
bounce.gif
 
Senast ändrad av en moderator:

Liknande trådar

Utrustning Ni som rider med säkerhetsväst, vad har ni för vinterjackor? Min har gått sönder, och jag behöver skaffa en ny. Det finns inte något...
Svar
6
· Visningar
498
Utrustning Jag ska äntligen ta tag i ridningen igen för första gången på några år. Har lyckats köpa nya ridstövlar som jag hoppas ska passa, men...
2 3
Svar
46
· Visningar
2 274
IT & mobiler Jag har en dator, laptop, som är runt 9-10 år. Funkar till det jag gör, men är av förklarliga skäl rätt seg. Jag använder den mest till...
5 6 7
Svar
132
· Visningar
3 632
Utrustning Ny säkerhetsväst ska inhandlas. Då jag vill pröva i butik finns det två märken jag främst tittar på: - Racesafe - Outlyne Av bilderna...
Svar
7
· Visningar
633

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad gör vi? Del CLVI
  • Behöver lite stöd
  • Vad kan man kräva av ett hotell?

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kattsnack #9
  • Min sambo är hundallergisk

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp