Bukefalos 25 år!

säkerhetsväst?

B

**BORTTAGEN**

Nu ska jag köpa en ny säkerhetsväst för jag tycker så illa om den gamla att jag aldrig använder den om jag inte absolut måste.
Jag har funderat på att skaffa en Zippa men skulle gärna höra vad ni har för västar och vad ni tycker om dem.
 
Jag köpte en Zippa till min dotter i julas och hon bara äääällllskar den.
smile.png
Mjuk och följsam och sval.
Hon har en med lösa axelskydd.
 
Senast ändrad av en moderator:
B

**BORTTAGEN**

Oj vilken respons
wink.png
har ni inga åsikter om säkerhetsvästar
unsure.png

Tack för ditt svar Snuffsan, det blir nog en likadan som din dotter har tror jag. Provade en i går och var imponerad över hur mjuk och följsam den var jämfört med min gamla. Vet dock inte om jag kommer att tävla banhoppning i den för jag känner mig jätte konstig med den utanpå kavajen. Ganska fånigt men så är det, förhoppnigsvis blir jag klokare.
 
Senast ändrad av en moderator:
T

Therese_Zipp

Jag har precis köpt en ny väst ..en zippa o den e aldeles underbar att rida i....
 
Jag köpre en snygg Horsewearjacka till dottern i stället för ny kavaj (den gamla var urväxt). Jackan är ledig och bra att ha över västen då hon tävlar (hoppning).
Man får ju ha jacka upp till nationell i banhoppning numera.
 
K

kiwiflicka

Jag tänkte oxå köpa en Zippa men det verkar som om människorna på FT-sektionen har tagit sommarlov... *trist* Tack Snuffsan!
 
B

**BORTTAGEN**

Det blev en Zippa med lösa axelskydd tillslut. Mkt bekväm men vist blir man fortfarande varm i den. Jag kommer nog helt klart ha den mer än den gamla västen som jag kände mig som en sköldpadda i.
 
Zippa plus heter den när det är fasta axelskydd. Bara Zippa med lösa axelskydd. Annars är det samma väst.

Jag köpte en med lösa axelskydd eftersom min dotter är så liten (9 år) och måste lägga axelknäppningen lite omlott. Det kan hon spänna ner efterhand som hon växer och därför var det bättre med lösa axelskydd till henne.
 
hejhej! Va finns det för klasser på Zippa oh hur dyra är dom) Nu har jag en fin, 1 år gammal väst men när den försvinner så kanske jag ger mig ut på jakt efter en Zippa... vart hittar man dom? Upp till vilken storlek finns dom?
roflmao.png

Kjam
 
Senast ändrad av en moderator:
P

Patricia

hej vart kan man köpa såna där zippa västar..?? hur mycket kostar dom..?? finns dom på internet så man kan titta..?? vart kan man köpa en såndär jacka.. vad kostar dom..?? tacksam för svar..
bounce.gif
 
Senast ändrad av en moderator:

Liknande trådar

Utrustning Ny säkerhetsväst ska inhandlas. Då jag vill pröva i butik finns det två märken jag främst tittar på: - Racesafe - Outlyne Av bilderna...
Svar
7
· Visningar
519
Utrustning Står i valet och kvalet att investera i en säkerhetsväst. Köpte en för en herrans massa år sedan. Tyvär vart den rejält klumpig så bytte...
Svar
6
· Visningar
470
Utrustning Jag har jättesvårt att hitta en säkerhetsväst. Har varit runt och testat lite olika modeller men det är alltid samma sak: för att dom...
Svar
4
· Visningar
363
  • Fråga
Bukefalos Jag kommer nedan lägga in fem nya förslag på nya smilies. Två förslag från den gamla tråden är redan inlagda...
Svar
15
· Visningar
547

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hur får man en liten kull
  • Kattsnack #8

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Ostbågar eller ostkrokar?
Upp