Slowcooker

Det hade jag aldrig vågat chansa på.

Absolut inte med kyckling.

Det rekommenderas ju från proffesionellt kock håll att alla typer kött skal rums tempereras innan tillagning (tar väl ungefär 5-10 timmar beroende på temp i kylen), så om det står någon timme extra innan Crocken börjar tillaga spelar ingen roll ur hälso synpunkt.

5-10 TIMMAR fran kylen??? 😳 ett par biffar eller kyckling fileer tar inga 5 timmar att komma upp i rumstemperatur fran frysen ens
.
Nar jag tar fram kott ur kylskapet for att fa rumstemperatur tar jag fram det 30-45 minuter innan jag lagger det i pannan och det har da rumstemperatur igenom.

Hur lange innan kott far rumstemperatur
 

Liknande trådar

Hemmet Förutom storkok, vad är era bästa hacks för en smidig/billig/tidssmart vardag? Bästa städhacks kanske? Har börjat intressera mig för att...
4 5 6
Svar
106
· Visningar
10 103
Senast: Korven
·
  • Låst
Övr. Barn Jag stjäl ett inlägg från Anna Wahlgrens sida där en person berättar om sitt liv som icke-curlande mamma. Det skulle vara intressant att...
2 3
Svar
44
· Visningar
7 311
Senast: Luff
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hundrädda
  • Uppdateringstråd 29
  • Akvarietråden IV

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp