Stjärnanis i marmelad

MiaMia

Trådstartare
Låter man den koka med hel och fiskar upp den sedan?
Eller ska den mortlas, i så fall bara "fröna" eller hela "blomman"?

Hur gör ni med nejlikor, hela eller mortlade?
 
Stjärnanis: hel. Det går ju att fiska upp när de läggs i burk eller innan intag och det känns som en smaksak. De är snygga att ha kvar!

Nejlika också hel i marmelad. Skulle kunna ha pulveriserad om det var allt som fanns hemma men tänker att den malda är till pepparkakor/bakning framför allt.
 

Liknande trådar

  • Låst
IT & mobiler För en tid sedan fick jag veta att reels var det man skulle lägga upp på instagram för att de var populära. Så jag har lagt upp reels...
13 14 15
Svar
288
· Visningar
14 140
Senast: Gunnar
·
Mat Jag har tagit på mig att göra efterrätt till jul, och tänkte saffranscheesecake med glöggklet på. Enligt receptet gör man kletet med...
Svar
5
· Visningar
403
Senast: Praefatio
·
  • Låst
Relationer Jag har på senare år reflekterat över att det fanns en tjej jag inte var så snäll mot i grundskolan. Jag kommer inte ihåg så mycket...
13 14 15
Svar
286
· Visningar
13 945
Trädgård & Växter Vi har en hagtornshäck som har dragit mot det omedgörliga. Vi står nu inför att ta ner den rejält. Tror ni att det kan fungera och få en...
Svar
8
· Visningar
367
Senast: monster1
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • 🇪🇺EU VALET 2024🇸🇪
Tillbaka
Upp