Vad gör man med det?

Ninnurur

Trådstartare
För att lyda önskemål så startar jag en ny tråd ;)

Har du nångång stått i affären och sett ett livsmedel eller en sak som du inte har någon aning om vad man ska göra med den? Det har iaf jag! Och de säljs ju så de måste ju finnas en marknad, kanske här på buke? ;) Fråga och se om du kan få svar!

Jag börjar - rättika! Vad är det? Hur äter man det? Det måste ju vara mer än en utfyllnad i räksallad?
 
För att lyda önskemål så startar jag en ny tråd ;)

Har du nångång stått i affären och sett ett livsmedel eller en sak som du inte har någon aning om vad man ska göra med den? Det har iaf jag! Och de säljs ju så de måste ju finnas en marknad, kanske här på buke? ;) Fråga och se om du kan få svar!

Jag börjar - rättika! Vad är det? Hur äter man det? Det måste ju vara mer än en utfyllnad i räksallad?
Jag har inte använt det själv, men hört att rättikagratäng ska vara gott!
 
För att lyda önskemål så startar jag en ny tråd ;)

Har du nångång stått i affären och sett ett livsmedel eller en sak som du inte har någon aning om vad man ska göra med den? Det har iaf jag! Och de säljs ju så de måste ju finnas en marknad, kanske här på buke? ;) Fråga och se om du kan få svar!

Jag börjar - rättika! Vad är det? Hur äter man det? Det måste ju vara mer än en utfyllnad i räksallad?

Jag brukar råriva rättika och ha i sallad! Eller skära i bitar/stavar och dippa i hummus eller så. :)
 
För att lyda önskemål så startar jag en ny tråd ;)

Har du nångång stått i affären och sett ett livsmedel eller en sak som du inte har någon aning om vad man ska göra med den? Det har iaf jag! Och de säljs ju så de måste ju finnas en marknad, kanske här på buke? ;) Fråga och se om du kan få svar!

Jag börjar - rättika! Vad är det? Hur äter man det? Det måste ju vara mer än en utfyllnad i räksallad?

Rättika används ofta i japansk matlagning (även om den japanska inte är exakt lik vår rättika). Jag har gjort japanska sallader med rättika, typ lättpicklade.
 
Tahini har jag funderat på länge. Köpte en burk att ha som pålägg men det var ingen hit. Sen började jag göra hummus, för övrigt känns tahini lite som - vad ska jag göra med den!
 

Liknande trådar

Samhälle Jag har länge tänkt starta den här tråden men inte orkat då jag blir så förbannad. Men nu blir det av. Under de senaste åren har jag... 2 3 4
Svar
65
· Visningar
3 737
R
  • Låst
Kropp & Själ Jag är ny här på bukefalos, och är väldigt orolig att göra fel eller bryta mot några regler. Så jag tänkte att det är lika bra att fråga...
Svar
12
· Visningar
3 431
Senast: Gunnar
·
Juridik & Ekonomi Jag vet inte vad jag vill med tråden men,, jag behöver lämna. Jag har koll på alla bostadsköer, privata hyresvärdar och blocket bostad... 3 4 5
Svar
88
· Visningar
16 412
Senast: Johanna1988
·
R
  • Artikel Artikel
Dagbok Jag har ingen aning om jag ihuvud taget får skriva en ny dagboks tråd men den blir väl bort tagen annars då an tar jag 🙃 Jag kommer... 2 3
Svar
47
· Visningar
4 876

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 31
  • Akvarietråden V
  • Vad har ni för klösträd?

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp