Roxer
Trådstartare
Såhär på nyårsdagen säger ju traditionen att det ska vara pizza till lunch/middag. I år gör vi den själva även om vi har en fantastisk pizzeria i byn.
Nu vill jag ha era bästa förslag på pizzatoppings, deg, tomatsås ostblandningar m.m. Ja, vad lyfter pizzan till nya nivåer?
Jag gillar svamp på pizzan men tycker att champinjoner är lite trista utan hjälp. Jag brukar därför skiva färska champinjoner och steka ihop med några vitlöksklyftor i olja tills vätskan kokat in. När vätskan kokat in häller jag på lite soja och balsamvinäger samt saltar och pepprar. Sååå gott, gärna med någon typ av nötkött på.
I degen har jag gärna emmer eller fullkornsvetemjöl. Tycker botten blir krispigare då.
Nu vill jag ha era bästa förslag på pizzatoppings, deg, tomatsås ostblandningar m.m. Ja, vad lyfter pizzan till nya nivåer?
Jag gillar svamp på pizzan men tycker att champinjoner är lite trista utan hjälp. Jag brukar därför skiva färska champinjoner och steka ihop med några vitlöksklyftor i olja tills vätskan kokat in. När vätskan kokat in häller jag på lite soja och balsamvinäger samt saltar och pepprar. Sååå gott, gärna med någon typ av nötkött på.
I degen har jag gärna emmer eller fullkornsvetemjöl. Tycker botten blir krispigare då.