Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Världscupfinalen i Pau

Jag förstår det! Vem åker du med? Jag ville oxå med men jag fick inte ledigt, dessutom måste ju nån ta hand om hästarna här hemma med, du får ge Jatza en kram från mej! och ge Bella en lyckospark! (jag är inte säker på att jag träffar genom mobilen ;) )
 
F

fio

Jag hade funderinga på att starta i CIC** därnere ,men det är för långt in på året för att ens ha lust till att motivera sig och ta nya tag igen.
Hälsa alla Lycka till :cool:
 

aicha

Trådstartare
Haha, ja har faktiskt åkt med Bella & Jatza! Det är du som är hemma & håller ställningarna på Gotland antar ja..? :cool: Jag har jobbat åt Anna Hassö, men jag åkte ner med Bella..vi har delat på körandet.. :smirk:
Bella lyckades ju med en väldig bedrift, hoppade fel alternativ-väg, ett upphopp på typ 1,60..men Jatza hon klippte glatt i.. :D :eek:
 

aicha

Trådstartare
Pau var kanon, tyvärr lite för kallt & regnigt bara.. Det gick ju överlag väldigt bra för svenskarna, med Linda i topp då.. :D Maaassa fina hästar!
 
G

Gebsona

Till "Fio":
Vem hade du tänkt vara med i den 2 stjärniga med? Hänger inte riktigt med här, vet inte vem du är...
 
Ja, vem skulle lyckas med nåt sånt om inte Bella?! Hennes hästar är ju så jäkla lydiga så de skulle hoppa över månen om hon bad dom!
Det ante mig att det var du som åkte ner med henne när jag läste att du kom från Jönköping. Bella sa att Anna hittat nån från Jönköping som kunde åka med henne ner!
Skickligt gjort att köra vilse i Paris :angel: ;) Och lastbilarna som krockade :D Fast jag satt här hemma i kylan så var jag mycket väl uppdaterad!!!
Men som sagt det händer alltid något tokigt när Bella åker iväg, bilen skötte sig i alla fall ganska bra den här gången! Den kokade väl bara en gång?! Och växellådan höll sig hel...
Jobbade du hos Anna när Emelie och Melba var där? En av mina bästa kompisar... Och om du fortfarande var kvar när det var Gärds i våras så bodde jag där då, alltså måste vi ha träffats! 1+1=2!
Skulle inte Anna fortsätta ner till Nichelino eller åkte hon hem när Snacke inte var fräsch?
Du kan ju PMa om du vill!
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6447 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Relationer Jag är i en lite knepig situation angående en vän som vill komma och hälsa på.... Kort intro: vi var jobbkollegor när jag först kom...
6 7 8
Svar
147
· Visningar
8 749
Foder&Strö Hej! Lite konstig fråga kanske för er som kan sånt här! Men jag har precis börjat lära mig om att räkna ut foderstat och sånt och nu...
2
Svar
28
· Visningar
1 430
Trädgård&Växter Jag kan inget om suckulenter, så slänger ut min fråga här :D Min pojkvän har en Echeveria setosa, en suckulent, och den har börjat...
Svar
3
· Visningar
358
Ridning Vår heta häst har helt plötsligt börjat "stänga av". Det är precis som lusten går ur henne. Hon hoppar allt man styr på,så det ör inte...
2 3
Svar
48
· Visningar
2 315

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Betäckningar 2021
  • Föl 2021

Omröstningar

Upp