varför blir rotfrukterna sega efter andra uppvärmning

Madeira

Trådstartare
När jag gör gryta, gulasch eller annan rätt med rotfrukter i så får rotfrukterna en seg hinna vid uppvärmning dagen efter t.ex. Det spelar ingen roll om det värms upp i micron eller på spisen. Vad gör jag för fel?

Jag vill ju kunna göra storkok men det är ju inte gott att tugga på sega potatisar och morötter :(
 

Liknande trådar

Tjatter Notera ny regel i fetstil! Regler: Var snälla mot varandra och mot LL, tänk på att det är en lek! Varje spelare ska varje dag avlägga... 48 49 50
Svar
988
· Visningar
16 548
Senast: qitis
·
Hundhälsa Hej! Ber om ursäkt för långt text! 😓 Min 9-åriga lilla tik Nova har på 4 månader nu haft 3 tillfällen då hon inte mått bra, ingen...
Svar
4
· Visningar
848
Senast: WildWilma
·
Hemmet Jag trivs utmärkt i min fina lägenhet, men har lite problem med de tekniska prylarna här helt ärligt. Försökte få synmottagningen att... 5 6 7
Svar
120
· Visningar
10 148
Senast: Amha
·
Tjatter Välkomna till ulvleken! Deltagarlista Kilauea Qitis Harrysen Heffaklumpen LenaH Blacksmithfarm Glimra Fio Gabby_Ossi Jfrelin Lobelia... 32 33 34
Svar
677
· Visningar
14 840
Senast: Madalitso
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp