G

grym

Vad vet ni om denna sadel..i kvalité och så (tänker främst på dressyrmodellen)???kanske kan länka mej en bild på amerigos dressyrmodell :d :confused: :)
Skriv allt vad ni vet om denna sadel.....
Tack på förhand....
 
Om jag har förstått det rätt så är det både upp och ner med amerigo. Min fd tränare beställde en men så kom fel sadel och de var allmänt slarviga med hennnes beställning etc. Men sen så har ju Emelie Brolin såna sadlar till sina hästar, hennes beställning måste ha gått fram fint.
Det är ju bra och hållbara sadlar, Urban hade haft amerigo i alla år innan jag köpte honom och den sadeln var underbart fint :)
 
Instämmer.. En tjej i stallet provade ut sin Amerigo.. O Sen fick hon en.. O Den var skit dålig hon kunde inte ens rida i den.. Så nu har hon självklart reklamerat.. O Får hon ingen annan så får hon jöh lämna tillbaka O Köpa någon annan sadelmärke!!! Men dom håller på O Fixar det nu som tur är!!!
 
Jag har en Amerigo dressyr close contact. Den är verkligen jättetrevlig att rida i och har gjort underverk med de två hästar jag har den på, det har gått märkbart bättre på tävlingar sen jag böt sadel. Är alltså väldigt nöjd med min sadel.

Men som de ovan skriver, det är mkt strul i företaget, min sambo har haft lite trassel med sin sadel. Tog lååång tid att få den (betydligt längre än utlovat), sen var den för kort i kåporna fast den var måttbeställd, fick en ny som var bra. Så kom inte fakturan på ett halvår. Sen kom den helt plötsligt -på fel summa- och ska betalas inom 10 dgr. :crazy:

Sammanfattningsvis: BRA sadlar, stökigt företag.
 
Jag har jobbat med Labelle-sadlarna med tillpassning och omstoppning och kvalitets mässigt så är det en bra sadel, men om sadelnmodellen är fel till din häst så får man prova en annat märke.
Sen om det är strul med leveranserna, det är en helt annan historia.....
 

Liknande trådar

Utrustning Hej! Innan massa kommentarer att ta ut sadelutprovare, jag ska det men vill bara kolla om det finns möjlighet att rida öht med...
Svar
0
· Visningar
298
Senast: liiinnea
·
Utrustning Nån som har koll på skillnaden på en vanlig Amerigo DJ och DJ Largo ?? Nån som rider i nån utav dessa modellerna idag ?? Jag har en...
Svar
3
· Visningar
796
Senast: Amanda_F
·
Utrustning Nu har jag ju inte hästar längre, men jag har vänner som har. Och ofta uppkommer frågan, hur kan man smartast ställa ut en bal/boll i...
Svar
8
· Visningar
656
Utrustning Tjo, någon som vet hur de olika märkena på rundbalsnät ligger i storlek? Vi har haft dom från granngården, hansbro sport lr va dom nu...
Svar
4
· Visningar
397

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Ännu en tråd om hundfoder
  • Uppdateringstråd 29
  • Black & tan?

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp