Bukefalos Gymkhana - en egen länk under rubriken Tävl.grenar

K

KarinAntonsson

Trådstartare
Jag vill rösta för att Gymkhanan får en egen länk under rubriken tävl.grenar. För att hjälpa Gymhanan på traven att växa inom Sverige tror jag att det är viktigt att vi som är aktiva/fd. aktiva kan svara på frågor/funderingar på forumet här på Bukefalos. Vad jag kan se så verkar det vara ganska många som är intresserade av att börja med Gymkhana, eller har frågor gällande grenar, regler etc. Jag tror att diskussionen/intresset kommer igång mer om det finns en egen länk för Gymkhanan...

Jag har själv ridit i landslaget i fyra år och givetvis ligger det mig varmt om hjärtat att Gymkhanan blir större inom Sverige med fler aktiva lag, vilket gör att man kan ha fler tävlningar, vilket i sin tur gör att sporten växer. :bump:
 
M

Madelene

Trådstartare
Och hur många diskussioner skulle det bli om gymkhana där?
Jag har själv lagt in en tråd om gymkhana under övriga grenar, men har inte fått någon större respons :(
Så för att få en egen rubrik under tävlingsgrenar så gäller det ju att diskutera mcyket kring just gymkhana i detta fallet för att vissa Gunnar m.fl att det behövs en egen rubrik!

/Madelene :devil:
 
K

KarinAntonsson

Trådstartare
Hej!
Anledningen till att du inte har fått så mycket respons är väl förmodligen pga. att det kanske inte finns några lag i Eskilstunatrakten, "Manager" gav dig det hetaste tipset - det som jag också hade gett dig, Younes som har hand om den hemsidan har bra koll på vilka lag som är aktiva. Du kan skriva i hans frågespalt så kanske han kan hjälpa dig.

Kämpa på!
;)

Med vänlig hälsning
Karin
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

  • BE körkort

Allmänt, Fritid, Barn

Hund, Katt, Andra Djur

  • Oprovocerade utfall :(

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp