Kissar på olämpliga ställen!

B

Bessie

Vi har fått en ny medlem i familjen, en liten kattkille på 11 veckor.
Han var jätteduktig i början, då gick han så snällt på lådan men nu har jag börjat märka av att han sätter sig på ställen där han inte får, främst på plastpåsar, och endast då han kissar.
Vi har en större katt oxå, kan det vara så att lådan kanske blir för full (då vi arbetar på dagarna) och att vi behöver köpa en till??

:bump:
 
P

Plingplong

Hade samma problem med min katt & fick tipset att köpa en ny låda i zooaffären. Hjälpte inte för min kisse, men kanske för din?
 
Sv: Re: Kissar på olämpliga ställen!

Plingplong skrev:
Hade samma problem med min katt & fick tipset att köpa en ny låda i zooaffären. Hjälpte inte för min kisse, men kanske för din?


hur löste du det då?

Trådskaparen: Min förra kisse kissade motvilligt i lådan om jag tittade på och sa åt honom. Bytte till kristallsand, sedan gick han glatt igen. Annars låter det som ett bra tips med en till låda. Lycka till!
 
Sv: Kissar på olämpliga ställen!

Många katter vill inte använda en smutsig låda, så en låda till vore en bra idé att testa. Ta bort allt som kan vara "attraktivt" att kissa på i övrigt, det enda om ska finnas att krafsa i är lådan.
 

Liknande trådar

Hundavel & Ras Hur många rastrådar klara Buke av? 🙄 Vi är en familj på snart fem personer som börjar bli lite sugna på hund, eller i alla fall jag och...
6 7 8
Svar
144
· Visningar
8 035
Senast: Guldaskig
·
Katthälsa Någon mer kunskap om/erfarenhet av idiopatisk cystit? Ping har haft problem i omgångar sedan i vintras, vi har regelbunden kontakt med...
Svar
9
· Visningar
1 540
Senast: TinyWiny
·
Katthälsa Hej! Söker lite tips om kattmat. Familjen har två 11 åriga syskon blandraskatter. Vi har haft de sedan de var kattungar och har ätit...
Svar
15
· Visningar
1 001
Senast: Tiffany
·
Övr. Katt Finns en annan tråd med bättre bakgrund. Men i korthet har jag hastigt fått ta hem en tidigare förvildad katt som bott ute. Katten...
2
Svar
24
· Visningar
2 643
Senast: Alexandra_W
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Namngivningstips..
  • Dressyrsnack 15
  • Föl 2022

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp