Räk- och sparrispasta igår 
Sparris och persilja från trädgårdslandet. Chili från förra årets skörd.
Skala räkor. Skär sparris i lagom stora bitar.
Fräs vitlök (ju mer desto bättre, jag hade typ 6 klyftor iaf) och en finstrimlad chilifrukt i oanständigt mängder god olivolja. Jag slängde i lite halverade körsbärstomater också. Koka pastan ett par minuter kortare än vad som anges på förpackningen. Häll pastan och en skvätt av pastavattnet över vitlöksfräset. När pastavattnet nästan kokat in helt vänder man ner sparris, räkor och persilja och låter alltihop bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
Sparris och persilja från trädgårdslandet. Chili från förra årets skörd.
Skala räkor. Skär sparris i lagom stora bitar.
Fräs vitlök (ju mer desto bättre, jag hade typ 6 klyftor iaf) och en finstrimlad chilifrukt i oanständigt mängder god olivolja. Jag slängde i lite halverade körsbärstomater också. Koka pastan ett par minuter kortare än vad som anges på förpackningen. Häll pastan och en skvätt av pastavattnet över vitlöksfräset. När pastavattnet nästan kokat in helt vänder man ner sparris, räkor och persilja och låter alltihop bli varmt. Smaka av med salt och peppar.