Medlemsskap

Gammeln

Trådstartare
är ju det enklaste sättet. Här finns det nästan 6 000 användare. Nu vet jag ju inte hur många av dom som är aktiva användare. Du kanske skulle kunna ha en frivillig "medlemsavgift" som läggs i en pott och som utnyttjas på ett sådant sätt som behövs för att detta forum ska fungera. Jag är säker på att de flesta skulle ställa upp gladeligen och sponsra lite. Man får själv bestämma hur mycket man vill ge :).

Ett Medlemsskap kan ju läggas upp på olika sätt, detta var bara ett förslag.

"Många bäckar små gör en stor å"

Gammeln

"Gammal är äldst"
 
Varför inte!

Jag skulle utan vidare kunna tänka mig att betala en hundring eller två om året för att få tillgång till dessa eminenta sidor.

Nackdelen är väl att många yngre användare skulle falla bort då de inte har resurser att betala ett medlemskap. Och det vore ju synd om de skulle missa ett så bra forum bara för att det kostar pengar.

<IMG SRC="http://chatme.com/graphics/spider.gif">
Anna-Karin
 
Och det skulle nog motverka nya medlemmar - jag är t.ex. otroligt snål av mig och skulle aldrig betala för något jag inte visste vad det var. Men det är klart, NU när jag är så totalt fast här på Bukefalos så skulle jag ju inte ha något emot det. :)

/Erica
 
Jag tycker att om man behöver betala för att använda det här stället är man nog lite lagom desperat.
Jag menar, jag själv har varit väldgit mycket här det senaste året då jag varit arbetslös och därmed mestadels suttit hemma och ugglat. Men skulle det bli medlemsavgift här så skulle jag nog söka mig till något annat forum/chat där det är gratis, för det här, är inget annat än ett tidsfördriv
 
Kanske man kunde gå någon "gyllene medelväg" att de som önskar annonsera betalade ett medlemskap för att få tillgång till den tjänsten t.ex. Då skulle dessutom annonserna bli väldigt mycket intressantare och man kanske kunde slippa en del som lägger in annonser utan substans bakom.
Tror dock detta skulle vara svårt att få till, då samma inloggning och användarnamn fungerar både på forum och annonser. På Stallet-sidorna hade det kanske gått där man loggade in separat.

För mig hade det gärna varit värt en slant att få tillgång till detta forum, men vid ett generellt medlemskap måste det ju trots allt vara en ringa penning i så fall, så alla har råd, vilket nästan helt skulle ätas upp av kostnaderna att administrera det.

<IMG SRC="http://medlem.tripodnet.nu/hasthagens_gard/giffar/C.gif">* * Monica * *
 
Finns en sida på nätet som kallar sig Vilda Webben. Där kan man bli bonusmedlem, vilket betyder att du betalar en summa per år och då kan du alltid logga in på den sidan. Sen kan man även gå in på sidan även om man inte betalar, men är det fullt så får man vänta och försöka gå in lite senare.

Kanske vore en idé
 
jag tänker då inte betala! ALLA mina pengar går till hästarna och jag har inte ett öre kvar efter alla köp! Så NEJ Gunnar. Gör inte så. Snälla.
 
Nu när jag är såhär beroende kanske jag skulle kunna tänka mig betala :smirk:

Men jag hade aldrig blivit ny medlem :mad:

/snurpe
 
Jag kan också tänka mig att betala. För att få in nya medlemmar så skulle man ju kunna ha en gratis provperiod på en månad t.ex. Då skulle man ju kunna få prova och se om det var något för mig.
 
Nej usch, jag skulle inte tänka mig att betala. Får 250 i månaden och ska dessutom köpa mat till mitt marsvin, så det skulle jag aldrig kunna. Men om det var frivilligt kanske en del ställer upp med att betala? Eller om man kan lägga in en banner till sin sida eller något som sysn lite extra för en viss summa pengar?
 
Tänk så många som skulle förvinna från buke då!
Nepp, jag ser det verkligen inte som nåt bra alternativ.
 
Skulle inte vilja betala

för ett medlemskap här. Jag tror att det skulle avskräcka många evenuella nya medlemmar. Jag gillar att surfa runt här inne när jag inte har nåt särskilt för mig, men skulle inte göra det om det kostade pengar, då skulle jag typ läsa Aftonbladets nätupplaga, eller nåt annat ställe som är gratis att nöjessurfa på.
När det kommer till annonseringen skulle jag nog i så fall köpa en hästtidning om jag ville köpa eller sälja en häst och sätta in en annons där (om det skulle kosta här). Jag jämför med Blocket, där har jag satt in annonser tidigare, när det var gratis, men gör det inte längre eftersom det kostar nu. Jag kan inte säga varför, men jag känner som om Internet är en mindre seriös plats när det gäller annonser, de får inte samma gehör som i en tidning.
Snälla Gunnar, behåll Bukefalos som det är, så kommer i alla fall jag att stanna kvar.
 
Om det var frivilligt, så visst! Jag skulle lätt kunna bidra, även om jag hade möjlighet att låta bli. Just för att jag vet, eller kan ana, vilket jättejobb Gunnar gör med sidan, och att det skulle kunna bli en del förbättringar om det fanns mer resurser.
Jag tycker att det avr ett ypperligt förslag. Men, bara om det är frivilligt.
 
Sv: Medlemsskap

OJ, nu har du rotat upp en gaaaaammmaaaaal tråd.

Den är från tiden då Stallet.com just blivit Bukefalos.

Det kan nog vara så att tråden t.o.m. är ett svar, på någon frågeställning, som råkat bli ett lösrykt inlägg. Redan då hade vi tidvis liknande problem som finns idag.
 

Liknande trådar

Hundavel & Ras Ber först om ursäkt för en vägg av text men jag känner att jag vill få lite extern input. Jag har medvetet inte nämnt namnet på ras...
2 3
Svar
47
· Visningar
8 094
Senast: dobbis
·
Fordon Jag och min kille har varit ihop i fem år, har precis köpt hus. Vi har inget samboavtal, då vi inte anser oss behöva avtala bort någon...
2
Svar
34
· Visningar
5 824
Senast: Presto
·
Hundhälsa Usch så svårt att skriva! Har läst igenom mängder av trådar där man frågar om när det är dags att ta bort sin gamla vänn... Nu sitter...
2
Svar
26
· Visningar
11 993
Senast: hastflicka
·
  • Låst
Tjatter Det var en gång en prinsessa vid namn Cimorene, som bodde i det blomstrande kungadömet Linderwall. Linderwall var ett lugnt kungadömme...
51 52 53
Svar
1 058
· Visningar
35 361
Senast: Intejag
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp