På temat; spaghetti ska ätas med gaffel och sked. Den blir förstörd om man skär den med kniv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
På temat; spaghetti ska ätas med gaffel och sked. Den blir förstörd om man skär den med kniv.
Nej spagetti ska skäras i mindre bitar och ätas med sked om man är ensam.På temat; spaghetti ska ätas med gaffel och sked. Den blir förstörd om man skär den med kniv.
En bekant var övertygad om att de rosa var bäst Hon lyckades inte skilja ut dem i en blindtest, dockGröna Ahlgrens bilar är godare än de andra färgerna.
Nej spagetti ska skäras i mindre bitar och ätas med sked om man är ensam.
Kan också klippas med sax om man är lat, som jag. Men äter man inte spaghettin med sked i små bitar så finns det ingen vits med att laga spaghetti till att börja med.
Kan också klippas med sax om man är lat, som jag. Men äter man inte spaghettin med sked i små bitar så finns det ingen vits med att laga spaghetti till att börja med.
Ja sax är finemang till att dela nudlar och spagetti, dock brukar jag använda kniv och gaffel om jag har sällskap. Mest så jag kommer ihåg hur redskapen ska hanteras (efter en minnesvärd tråd där det var mycket noga med bordsskicket och hur man använde besticken).
Kan också klippas med sax om man är lat, som jag. Men äter man inte spaghettin med sked i små bitar så finns det ingen vits med att laga spaghetti till att börja med.
Spagetti är i allmänhet billigast och inte ogillar jag det, tvärt om.Spaghetti tillverkas i långa fina strån som ska bevaras ända in i munnen. Det finns färdig pasta för den som vill misshandla spaghetti. Ditalini, Risoni är bra sorter för spaghetti-ogillare.
Man snor den runt gaffeln - så det så.Spagetti är i allmänhet billigast och inte ogillar jag det, tvärt om.
Jag bryter den mitt av, men det är mest för att få ner allt på en gång, men bar tips man kanske skulle dela det i mindre bitar med en gång.Man snor den runt gaffeln - så det så.
Minns med fasas en kompis i ungdomen vars mamma bröt spaghettin i småbitar när hon hävde ner den i kastrullen
Helgerån!Nej spagetti ska skäras i mindre bitar och ätas med sked om man är ensam.
Självklart klipper man den bara när man är ensam, resten av tiden måste man bete sig så ingen tror man är knäppJa sax är finemang till att dela nudlar och spagetti, dock brukar jag använda kniv och gaffel om jag har sällskap. Mest så jag kommer ihåg hur redskapen ska hanteras (efter en minnesvärd tråd där det var mycket noga med bordsskicket och hur man använde besticken).
Och så ska man inte skölja pastan i kallt vatten när den är klar. Då förlorar den stärkelse - och blir kall.
Och jag hatar glas med tjock kant, allt blir godare i glas med tunna kanter däremot håller jag med om små glas, enda gången jag använder det är till juice.Temuggar ska vara så stora som möjligt. Har alltid haft min egen temugg på jobbet. Tills de bör porslinet och faktiskt införskaffade riktiga, stora temuggar. Underbart!
Dricksglas ska också vara stora. Och höga med tjock kant. Tycker drycken smakar sämre om glaset har tunn, ”vass” kant. Älskar Ikeas glas Pokal (tror jag de heter). De funkar lika bra till Cola som till te. Blir nervös på små glas! Jag är jättetörstig till naturen, och ammar just nu i den här värmen. Vi äter mycket middag hos svärföräldrarna, som har pytteglas. När jag bett om påfyllning för femte gången är jag fortfarande jättetörstig. Men orkar/ids inte be om vatten fler gånger.