Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Alltså det kan aldrig bli gott.
Låter helt klart mer logiskt att drickbart vin blir odrickbart när man kolsyrar det än tvärt om som i min länk (odrickbart vin blir drickbart när man bubblar).Jag har testat att kolsyra vitt vin, det blev odrickbart men inga problem med själva processen. Tycker även att saft gjord på kolsyrat vatten smakar illa.
Har googlat och hittat olika svar. Nån skrev att det såklart kommer faila, och kan exploderaoch på något ställe stod det att det bar är at köra, men att ta det försiktigt.
Har en flaska rött och en flaska vitt och vill helst inte testa utan att höra någon som testat först. Gästerna kommer om en timme!![]()
Jag hade inte chansat.den har ju i alla fall börjat jäsa. Kanske har väldigt låg halt så teoretiskt sett kanske ett litet glas är okej men jag rekommenderar och gör aldrig några gissningar på sådant.Lite OT, ursäkta. Jag fick en flaska jättegod hemkokt flädersaft förra veckan. Den stod tyvärr framme några dagar och nu smakar den konstigt och är definitivt mousserande. Vågar man köra bil efter ett glas?
Hittade detta:Lite OT, ursäkta. Jag fick en flaska jättegod hemkokt flädersaft förra veckan. Den stod tyvärr framme några dagar och nu smakar den konstigt och är definitivt mousserande. Vågar man köra bil efter ett glas?