Saker man INTE ska testa

Sambon kan intyga att det inte är läge att krypa under ett Polarband även om man har gummistövlar.
Speciellt inte om aggregatet är i storlek att det ska ge rejäl ström även under snöiga vintern.
Han fick ström på ryggen och sade när han hämtat sig och kommit in att "jag stod och dog".
 
(Visserligen inte jag, men väl pappa).
Ställ inte en halvdrucken, öppnad Cola Zero utan kork på biltaket och åk iväg. Du kommer bli varse det på brutalaste möjliga vis på E20 i höjd med Biskopskvarn....:banghead: Ett under att den ens stod kvar så länge...

Nej, ovanstående hände absolut inte i helgen. "Jag lovar". :grin:
 
Man får eld i baken när man går på toa dagen efter.
Aha, nu hänger jag med. Du menade att du åt massa av det där starka?

Jag vet en annan sak man inte ska äta på fyllan, Sverige's starkaste korv och ta en rejäl bit för att vara "värre" än de andra... fy fan sprutade typ eld ur munnen.... inte ens mjölk hjälpte.
 
Inte att rekommendera. Åka med en häst till veterinären, inse fyra timmar EFTER man åkt att man nog inte hade stängt en ingång till hagen. Den andra hästen misstänker jag att insåg det betydligt tidigare än jag gjorde.

Då får man ringa en granne och be snällt att dom går hem till en och stänger in hästen igen. Som tur är den så matsnål att den stod i diket utanför hagen och hade det hur bra som helst. :cautious::rofl:
 
Häll inte släckt kalk i ögonen.
Aj hur gick det med ögonen?

Höll på att blanda betong och gjuta en hel dag orkade inte tvätta håret på kvällen och vaknar dagen efter med en ont rinnande öga :crazy:
Hade förmodligen fått in något litet betong dammkorn och fick åka in till ögonkliniken för att få bort det
 
Aj hur gick det med ögonen?

Höll på att blanda betong och gjuta en hel dag orkade inte tvätta håret på kvällen och vaknar dagen efter med en ont rinnande öga :crazy:
Hade förmodligen fått in något litet betong dammkorn och fick åka in till ögonkliniken för att få bort det

Full syn till 0.3 😒
 
MIn kollega har fortfarande dåligt samvete över att hon tvingade sin lille son att äta upp gröten trots att han inte ville då den smakade så konstigt.
När hon sedan städade undan såg hon att hon hade hällt chayennepeppar på gröten i stället för kanel.....
Urk, det påminner mig om den gången när jag var liten och klagade på en frukostsmörgås som smakade konstigt. Farsan blev arg och klagade att det var väl för att det var han som gjorde mackan. Men när jag vände på brödet så var den grön av mögel på undersidan :meh::yuck::yuck: Smakade inte gott kan jag säga så nu vet ni att ni inte ska testa det.

Tillägg: Nä, han bad inte om ursäkt utan muttrade irriterat att jag kunde äta den ändå (han gillar inte att ha fel), det var ju bara "lite" mögel :meh: Jag stod dock på mig och åt inte mera så han fick argt slänga den i soporna.
 

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp