MissFideli
Trådstartare
Jag älskar Ingrid Marie, hela året går ut att vänta på just de äpplena 
Men jag råkar ofta ut för att de är dåliga. Vissa är väldigt mjuka och bruna precis under skalet, men vissa är också bruna inne runt kärnhuset. Det ser man ju inte i affären. Ibland har jag fått slänga 75% av de jag köpt för att dom är bruna och trista. Nä, jag gillar inte sådana. Är det typiskt just Ingrid Marie eller är svenska äpplen generellt känsligare? Pga mindre besprutning?
Men jag råkar ofta ut för att de är dåliga. Vissa är väldigt mjuka och bruna precis under skalet, men vissa är också bruna inne runt kärnhuset. Det ser man ju inte i affären. Ibland har jag fått slänga 75% av de jag köpt för att dom är bruna och trista. Nä, jag gillar inte sådana. Är det typiskt just Ingrid Marie eller är svenska äpplen generellt känsligare? Pga mindre besprutning?