Ahaaa vi väntar aldrig så längeDet ska jäsas första kvällen, blandas i mer grejer och jäsa en andra omgång dag 2, och bakas av kvällen dag 2 men får inte skäras i förrän morgon dag 3. Jag följer receptet slaviskt va!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ahaaa vi väntar aldrig så längeDet ska jäsas första kvällen, blandas i mer grejer och jäsa en andra omgång dag 2, och bakas av kvällen dag 2 men får inte skäras i förrän morgon dag 3. Jag följer receptet slaviskt va!!
Ahaaa vi väntar aldrig så länge(eller, : Daniel: som min telefon nyss föreslog - varför har vi ingen sådan smiley?)
Ja men verkligen? Tänker mig att det är en leende prins Daniel som kommer upp då? En sådan smiley har en alltid nytta av!Daniel-smileyn saknar jag verkligen!
Ja men verkligen? Tänker mig att det är en leende prins Daniel som kommer upp då? En sådan smiley har en alltid nytta av!
Alltså det låter helt fantastiskt verkligen! Var det någon färdig mix eller gjorde du själv?
Där kunde du lagt in minst en danilesmiley istället!
/mvh republikanen![]()
Älskar sådana smidiga mixar! Tycker coops coleslaw och tex mex är himla bra eftersom det blir mer rimliga mängder än om en själv ska köpa alla ingredienserRåkostmixen var färdig i köpt påse. Ett gäng olika råa grönsaker, sköljda och hackade. Supersmidigt att ha som bas!
Ja, det känns lite otippat! Men jag har en slatt rödvin kvar från gårdagens middag, och det har börjat komma in riktigt fina jordgubbar hos frukthandlaren i vårt kvarter, så jag tror minsann att jag ska testa ikväll!Jag har alltid tyckt att det är konstigt att det funkar. Jag kräver dock socker, utan socker blir det för mycket. Vilket rödvin som helst funkar. Igår tog jag sista slatten ur en baginbox.
Idag har jag mest sippat kaffe.
Hälften espresso, rejält med is, andra halvan en bra tonic. Så sjukt gott! Imorgon ska jag göra affogato.
Jag har fått feeling på rödbetor! Och har börjat fundera på att göra en rödbetspaj. Tänkte mig att smörsteka spenat och sedan varva spenat, tärnade rödbetor och chevreost i lager i ett pajskal. Och sen köra över en äggstanning med cremefraise och riven ost över. Tänker sen att det vore gott att toppa med typ solroskärnor och kanske ringa över lite honung?
Kritikern inom mig säger att pajen kanske kan bli ful pga att rödbetorna släpper så mkt färg även om man lägger dom i lager?
Åsikter från er mästerkockar??
Jag hade nog gjort den som en smulpaj istället. Eller utan pajskal.
Åh, jag gjorde världens godaste rödbetspaj förut!Stekte tärnade rödbetor i olivolja, med honung, balsamvinäger (har jag för mig i alla fall
), timjan och rosmarin. Sedan fetaost utrört i lite äggstanning för att hålla ihop det hela. Jag blev helt beroende trots att jag inte ens gillar rödbetor egentligen.
Låter också supergott!!! Blev hela pajen liksom rosa eller hur blev det?