honung
Trådstartare
Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Skriver inte så mycket i den här tråden (eller forumet) längre, men måste slå ett slag för det äppelvedsrökta kalkonfläsket som lanseras nu efter att producentgården varit med och vunnit i sin kategori i tv-programmet 'sveriges skönaste gårdar'. Suuuuuuveränt gott! Åt det igår till en klassisk ceasarsallad där kycklingbröstet även var utbytt till kalkonbröst, och kalkonfläsket kallskuret till istället för grisbacon. Så gott! En superprodukt för alla som vill byta ut grisfläsket, äta lite magrare och gott helt enkelt. Jättegott!
I helgen är det östgötadagarna då gården kommer att storlansera fläsket, det kommer antagligen bli invasion av folk som sett programmet. Har ni möjliget - åk dit i helgen!
Skriver inte så mycket i den här tråden (eller forumet) längre, men måste slå ett slag för det äppelvedsrökta kalkonfläsket som lanseras nu efter att producentgården varit med och vunnit i sin kategori i tv-programmet 'sveriges skönaste gårdar'. Suuuuuuveränt gott! Åt det igår till en klassisk ceasarsallad där kycklingbröstet även var utbytt till kalkonbröst, och kalkonfläsket kallskuret till istället för grisbacon. Så gott! En superprodukt för alla som vill byta ut grisfläsket, äta lite magrare och gott helt enkelt. Jättegott!
I helgen är det östgötadagarna då gården kommer att storlansera fläsket, det kommer antagligen bli invasion av folk som sett programmet. Har ni möjliget - åk dit i helgen!