Sv: Tittar in i ditt kök - del 7
Hahaha ... vi skulle alla folja den troget. ;(
I gar kvall gjorde jag en flask gryta i slow cookern som var helt fantastisk. Helt suveran! Jag hade en bit (rump stek?) som jag kryddade med salt, peppar, farsk finhackad sage och rosemary och stekte runt om i jutgarns pannan tills den fick fin farg innan jag lyfte ur den och la den i slow cookern. Sedan lat jag lite skivade morotter, nagra potatisar och lite lok "forvalla" i stekspadet medan jag blandade ihop resten av den hackade sagen, rosemary, lite buljong, en rejal skvatt portvin och nagra torkade plommon som skars i nagra mindre bitar och satte den pa hog varme i ett par timmar innan jag sankte den till att sjuda sakta.
Kottet skulle ha skurits i skivor, men puttrade lite for lange medan jag vantade pa kompisen pa flygplatsen och var sa mort att det foll isar i stallet. Dessutom sa skulle potatisarna inte ha varit med enligt receptet, men gronsakerna puttrade ocksa lite for lange sa istallet for att vara distinkta gronsaker gjorde de sasen tjockare sa den behovde inte redas alls. Det var helt fantastiskt gott med lite farsk majs och ett par korsbars tomater som en fargklick pa tallriken. Det kommer att goras igen!
Hahaha ... vi skulle alla folja den troget. ;(
I gar kvall gjorde jag en flask gryta i slow cookern som var helt fantastisk. Helt suveran! Jag hade en bit (rump stek?) som jag kryddade med salt, peppar, farsk finhackad sage och rosemary och stekte runt om i jutgarns pannan tills den fick fin farg innan jag lyfte ur den och la den i slow cookern. Sedan lat jag lite skivade morotter, nagra potatisar och lite lok "forvalla" i stekspadet medan jag blandade ihop resten av den hackade sagen, rosemary, lite buljong, en rejal skvatt portvin och nagra torkade plommon som skars i nagra mindre bitar och satte den pa hog varme i ett par timmar innan jag sankte den till att sjuda sakta.
Kottet skulle ha skurits i skivor, men puttrade lite for lange medan jag vantade pa kompisen pa flygplatsen och var sa mort att det foll isar i stallet. Dessutom sa skulle potatisarna inte ha varit med enligt receptet, men gronsakerna puttrade ocksa lite for lange sa istallet for att vara distinkta gronsaker gjorde de sasen tjockare sa den behovde inte redas alls. Det var helt fantastiskt gott med lite farsk majs och ett par korsbars tomater som en fargklick pa tallriken. Det kommer att goras igen!