Övr. allmänt Vad blir det för (vegetarisk) mat? Del II

Oj! Jag äter tofu typ varje dag..
Har ätit det flertalet gånger, men aldrig riktigt känt ett behov av att tillaga det hemma då det mer asiatiska köket inte riktigt har ingått i min basmatlagning. Det har dock ändrats lite nu, och jag börjar experimentera med nya smaker och råvaror, riktigt skoj! :)
Det samma med indiskt, något jag också börjat kika lite mer på som var helt uteslutet att tillaga förr pga feg ^^
 
Har ätit det flertalet gånger, men aldrig riktigt känt ett behov av att tillaga det hemma då det mer asiatiska köket inte riktigt har ingått i min basmatlagning. Det har dock ändrats lite nu, och jag börjar experimentera med nya smaker och råvaror, riktigt skoj! :)
Det samma med indiskt, något jag också börjat kika lite mer på som var helt uteslutet att tillaga förr pga feg ^^
Jag äter tofu till det mesta. Typ i sallad, till potatis och gräddsås, till gratänger.. Alltså inte alls asiatiskt. 😅
 
Jag äter tofu till det mesta. Typ i sallad, till potatis och gräddsås, till gratänger.. Alltså inte alls asiatiskt. 😅
Som ersättning i skagenröra har jag också provat det. Däremot tror jag att jag skulle ha haft svårt att äta det med typ potatis, då måste det finnas typ krispig sallad/kål till för att få någon skillnad i konsistensen ^^
 
Vad är ert bästa våffelrecept? Har inte gräddat våfflor på flera år...


Och vad brukar ni ha på? Är själv inte hemskt förtjust i söta våfflor, så mina favoriter är:

- skagenröra. Beroende på tid och pengar funderar jag på att prova göra en vegansk variant med Tofu.
- röra med tångkaviar (mycket godare än "vanlig" kaviar), creme fraiche och rödlök
- mesost!
 

Just nu

Hästfolk

Hästvård

Träning

  • Lastproblem

Utrustning

Hästavel

Tävlingsgrenar

  • Tävlingar/ Covid-19?

Allmänt

Hem & Hobby

Barn

Hund

Katt

  • Kattbilder #5

Andra Djur

  • Akvarietråden II

Bukefalos

Hästnyheter

Upp