Sel
Trådstartare
Jag blev lite inspirerad av tråden om stuvade makaroner.
Som rubriken antyder - vad minns ni att ni åt som barn som eventuellt inte är norm eller hamnar på er tallrik idag?
Jag kommer snabbt att tänka på knaperstekta fiskpinnar med potatis och sås gjord på gräddfil och currypulver, samt parisare och raggmunkar. Blodpudding med smör och lingonsylt också, och makaronipudding med kassler. Kassler rent generellt, äter man det idag?
Jag ser fram emot en nostalgitripp här!
Som rubriken antyder - vad minns ni att ni åt som barn som eventuellt inte är norm eller hamnar på er tallrik idag?
Jag kommer snabbt att tänka på knaperstekta fiskpinnar med potatis och sås gjord på gräddfil och currypulver, samt parisare och raggmunkar. Blodpudding med smör och lingonsylt också, och makaronipudding med kassler. Kassler rent generellt, äter man det idag?
Jag ser fram emot en nostalgitripp här!