Jag har asat hem rönnbär och nypon idag förutom att plocka ännu mer fläderbär (det finns en miljard ungefär bara på gården så det är bara frågan vad jag ska göra med dem, det blir en omgång sylt åtminstone - sedan har nog resten torkat bort). Rönnbären ska bli gelé men jag grunnar även på snaps eller likör, finns det någon som producerat eller smakat någon sådan som kan säga om det är en bra idé?
Jag läste ett snapsrecept där det stod att den skulle stå till sig "några år" så det är ju lite snopet om man väntar och väntar och det sedan inte alls blir bra. Men ibland kan det ju vara kul att chansa också. Jag vet att jag ska börja med att frysa dem i alla fall, så det ger ju lite betänketid.
Jag läste ett snapsrecept där det stod att den skulle stå till sig "några år" så det är ju lite snopet om man väntar och väntar och det sedan inte alls blir bra. Men ibland kan det ju vara kul att chansa också. Jag vet att jag ska börja med att frysa dem i alla fall, så det ger ju lite betänketid.