MittNyaJag
Trådstartare
Kikade i min kokbok nu då jag tänkte att jag skulle koka lite rabarbersaft iår. förra året gjorde jag saft som fick dra sig i en hink några dagar. Tänkte prova nått nytt. 
Det stod dock att man skulle ha natriumbensonat i den när man kokar?
Då måste jag ju handla... Jag har en påse citronsyra hemma, kan jag inte använda den på nått vis? Använde ju det när jag kalldrog saften förra året... Är det annorlunda när man kokar saften? Har tänkt frysa den tror jag , om det gör någon skillnad.
Det stod dock att man skulle ha natriumbensonat i den när man kokar?
Då måste jag ju handla... Jag har en påse citronsyra hemma, kan jag inte använda den på nått vis? Använde ju det när jag kalldrog saften förra året... Är det annorlunda när man kokar saften? Har tänkt frysa den tror jag , om det gör någon skillnad.