Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
I förrgår gjorde jag en helt underbar mangosalsa till den grillade flintasteken (som var texmex-marinerad), samt halverade färskpotatisar stekta med lök, paprika, vitlök och chili samt chipotlepasta.
Igår gjorde jag små köttbullar med chili, vitlök, citronskal och kanel i och serverade till en en enkelt couscoussallad med tomat, paprika, gurka och lök samt en helt underbart god och enkel citron"vinaigrette", och en god stark tomatsås till. Anammade det där knepet med att sjuda köttbullarna i i buljong först och sedan steka för ytans skull. De blir jättesaftiga och dessutom kan man förbereda dem när som helst. Igår var det åskväder hela eftermiddagen till exempel, så då gjorde jag klart det mesta av middagen under den tiden och stekte bullarna en liten stund med lite soya i smör.
I förrgår gjorde jag en helt underbar mangosalsa till den grillade flintasteken (som var texmex-marinerad), samt halverade färskpotatisar stekta med lök, paprika, vitlök och chili samt chipotlepasta.
Igår gjorde jag små köttbullar med chili, vitlök, citronskal och kanel i och serverade till en en enkelt couscoussallad med tomat, paprika, gurka och lök samt en helt underbart god och enkel citron"vinaigrette", och en god stark tomatsås till. Anammade det där knepet med att sjuda köttbullarna i i buljong först och sedan steka för ytans skull. De blir jättesaftiga och dessutom kan man förbereda dem när som helst. Igår var det åskväder hela eftermiddagen till exempel, så då gjorde jag klart det mesta av middagen under den tiden och stekte bullarna en liten stund med lite soya i smör.